maj 27, 2024

Sankt Patricks dag-2016 på Rådhuspladsen

Af Michael Bonnevie

 

Det føles som om det var i forgårs, men ak- endnu et år er gået, og de grønklædte Irere og ligesindede, myldrer igen frem i gadebilledet for at fejre Sankt Patricks dag.

Jeg var her også sidste år, og var faktisk i tvivl om der kunne koges flere suppe billeder på begivenheden?

sankt-patricks-dag-2016-24

Nu da jeg alligevel skulle ud og fotografere Bakkens åbning med motorcykler på Nørrebrogade, og turen gik forbi Rådhuspladsen, så var det nærliggende lige at slå et smut indenom de Irske løjer.

Der er ingen tvivl om, at stemningen er høj, og folk har det sjovt!

sankt-patricks-dag-2016-20

Som sidste år, så jeg heller ikke i år, ikke den egentlige parade,- men kun hvad der foregik på Rådhuspladsen og i nærheden. Lidt ærgerligt, da jeg forestiller mig, at paraden ville være rigtig flot. Tiden var ikke til det, så nu må vi se om det lykkedes til næste år?

sankt-patricks-dag-2016-15

Selv de små firbenede væsner, var festligt klædt 🙂

sankt-patricks-dag-2016-10

 

Relaterede fotos:

admin

Jeg er 56 år, -født og opvokset på Islands Brygge, og har derefter boet et par andre steder på Amager. Formålet med gamle-dage.dk er at gemme nogle indtryk og minder fra en svunden tid, som jeg mange gange tænker tilbage på med stor glæde. En lille del af de billeder jeg viser i bloggen er fundet på nettet, men størstedelen har jeg selv stået for, -og Jeg prøver så vidt muligt at kildeangive billeder og tekst som ikke er mine egne. Skulle det ske at jeg har brugt et billede eller andet som rettighedshaveren mener jeg ikke må bruge pga. diverse omstændigheder, så send mig en mail, og jeg vil straks fjerne billedet eller teksten. Du kan komme i kontakt med mig via information i toppen af siden.. Vil du bruge et af mine billeder, så værsgo! Bare husk at kreditere eller linke tilbage! :-)

View all posts by admin →

One thought on “Sankt Patricks dag-2016 på Rådhuspladsen

  1. Som sagt, endnu et År er gået og som sædvanligt alt for hurtigt, Stc. Patricks Dag blev som traditionen byder fejret med maner, med Parade og afslutning på Rådhuspladsen med Musik, Taler, Udklædninger og div, Uniformeringer, alt suppleret med den traditionelle udskænkning af Ale og god stemning…..
    Alt i godt Humør, foreviget af Admin, med et imponerende Billede af vores Rådhus og Forpladsen som optakt til hans Billedserie. Godt skudt, tak for det, jeg fik del i stemningen med ryggen til Opgravningerne til Metroen……………
    P.S. Måtte da også lige forbi sidste års Udflugt igen……….

    M.v.h. gb……..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.