april 24, 2024

Streetfire i Bellacenter 2012

Af Michael Bonnevie

 

I weekenden var der Streetfire Customshow i Bellacenteret.

Min bror var derude sidste år, men han ville ikke derud igen, da der sidst var et hav af mennesker. Jeg havde nu alligevel sat mig for at tage derud, menneskemylder eller ej.

Jeg arriverede tidligt søndag, og havde egentlig regnet med alenlange køer (ikke dyrene der her tænkes på), men stor var min glæde da jeg så at der endnu ikke var kommet så mange.

dsc_0546

Det gav mig mulighed for at fotografere, uden at skulle presse mig ind foran..

Selve hoved udstillingen var i en hal for sig, og i gennemgangs hallen lige indenfor, var der udstillet en del muskelbiler såsom Bugatti Veyron, Ferrari, Lamborghini mv.

dsc_0580

Jeg kan godt lide Amerikanerbiler, men dem var der ikke mange af. Her handlede det mere om at customisere nyere biler og motorcykler til ukendelighed. Nogle projekter var mere vellykkede end andre.

En ting der åbenbart går hånd i hånd med street udtrykket, er piger i næsten ingenting? Var der nogen der sagde hair extensions 😀 Jeg så dem sgu også stå udenfor og danse i kulden med blåfrosne knæ 😀

dsc_0549

Udover de letpåklædte yndigheder, skulle man tro man var på tattoomesse. Skaldede mænd i 50-erne med lædervest, hårpisk og tattoos, og deres oversminkede solbrune damer med stramme tights, vildt hår og kæmpe ørenringe, samt bebumsede teenagere i hobetal. De må være målgruppen går jeg ud fra 🙂

Jeg faldt over et par restaurerede knallerter som jeg ikke kunne stå for. Blandt andet en Honda Cd50, som stod som ny. Jeg har selv haft Honda Dax, så jeg kender lidt til modellen.

dsc_0591

Puch-en her må også lige nævnes, da jeg har haft en del af den slags. Jeg tror stadigvæk jeg kan skille sådan en ad, og samle den igen med bind for øjnene. En af mine venner er i gang med at restaurere en Puch magen til, og havde han været med på udstillingen, kunne han havde købt eksemplaret her for 35.000,- 😀

dsc_0593

Der er gået inflation i det gamle skidt. Dengang jeg kørte knallert, skulle man højest slippe 2-3000,- for en Puch. Måske ikke i mint condition, men alligevel..

Video fra mit besøg på udstillingen

Relaterede fotos:

admin

Jeg er 56 år, -født og opvokset på Islands Brygge, og har derefter boet et par andre steder på Amager. Formålet med gamle-dage.dk er at gemme nogle indtryk og minder fra en svunden tid, som jeg mange gange tænker tilbage på med stor glæde. En lille del af de billeder jeg viser i bloggen er fundet på nettet, men størstedelen har jeg selv stået for, -og Jeg prøver så vidt muligt at kildeangive billeder og tekst som ikke er mine egne. Skulle det ske at jeg har brugt et billede eller andet som rettighedshaveren mener jeg ikke må bruge pga. diverse omstændigheder, så send mig en mail, og jeg vil straks fjerne billedet eller teksten. Du kan komme i kontakt med mig via information i toppen af siden.. Vil du bruge et af mine billeder, så værsgo! Bare husk at kreditere eller linke tilbage! :-)

View all posts by admin →

2 thoughts on “Streetfire i Bellacenter 2012

  1. Jeg kom selvfølgelig heller ikke af sted denne gang, nu sidder jeg så her og nyder Billederne fra Bella Centret og alt det Håndværk og Sved der er lagt i de smukke biler, med Bemalinger og Indretninger der taler til fantasien, Street-fighter Motorcykler en-mass, man kun kunne drømme om at beherske på en Tysk Autobahn eller en Amerikansk High Way………
    Billederne inspirere, Mundvandet kæmper for at slippe ud, hvor ville man ønske man var 18 år igen og havde mulighederne for at realisere drømmene, helt forfra !!!!!!!!!!!
    En god oplevelse Admin, så så jeg det alligevel !!!!!!!!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.