maj 27, 2024

Julemarkedet i Tivoli 2017

Af Michael Bonnevie

 

I år måtte jeg endnu engang forbi julemarkedet i Tivoli, og se om det har udviklet sig, siden jeg sidst var derinde for et par år siden.

Både og vil jeg sige.. Julemarkedet fylder hele Tivoli, og det var kun i de først spæde år, at løjerne var centreret omkring plænen og det inderste Tivoli. En ting der er anderledes siden sidst, er at Tivoli nu er klædt i hvidt, -med en masse kunstig sne. Det er rigtig flot, og man skal kigge godt efter, for at se at det ikke er den rigtige vare. Man opdager det dog hurtigt, hvis man kommer til at gnubbe sig op ad en busk eller andet der er blevet sprayet, for ‘sneen’ sætter sig fast i tøjet og er ikke lige let at få af. En ting der bekymrede mig, var at havens dyr rendte rundt i stadset. Måske er det ufarligt? hvem ved, men jeg tænker bare, at duer mv. sikkert får en masse indenbords, når de går og roder rundt i det i søgen efter føde.

Det var en dejlig dag, uden alt for meget vind, men jeg kunne nu godt have tænkt mig lidt sol, for at give liv til billederne. Som det er nu, så er de ikke videre spændende lige ud af kameraet. Det er gråt i gråt, og jeg har måttet arbejde med farverne for at give det lidt spræl. Det var rigtig rart at komme ud og få luftet kameraet, da det efterhånden er et stykke tid siden sidst.

julemarked-i-tivoli-2017-65

julemarked-i-tivoli-2017-10

julemarked-i-tivoli-2017-12

julemarked-i-tivoli-2017-14

julemarked-i-tivoli-2017-19

julemarked-i-tivoli-2017-32

julemarked-i-tivoli-2017-35

julemarked-i-tivoli-2017-41

julemarked-i-tivoli-2017-53

julemarked-i-tivoli-2017-59

Relaterede fotos:

admin

Jeg er 56 år, -født og opvokset på Islands Brygge, og har derefter boet et par andre steder på Amager. Formålet med gamle-dage.dk er at gemme nogle indtryk og minder fra en svunden tid, som jeg mange gange tænker tilbage på med stor glæde. En lille del af de billeder jeg viser i bloggen er fundet på nettet, men størstedelen har jeg selv stået for, -og Jeg prøver så vidt muligt at kildeangive billeder og tekst som ikke er mine egne. Skulle det ske at jeg har brugt et billede eller andet som rettighedshaveren mener jeg ikke må bruge pga. diverse omstændigheder, så send mig en mail, og jeg vil straks fjerne billedet eller teksten. Du kan komme i kontakt med mig via information i toppen af siden.. Vil du bruge et af mine billeder, så værsgo! Bare husk at kreditere eller linke tilbage! :-)

View all posts by admin →

One thought on “Julemarkedet i Tivoli 2017

  1. Hvordan skal jeg snart udtrykke mig ? En gennemgang og gennemfotografering af Tivoli og Tivoli`s Jule installationer, med prefekte stemningsbilleder der totalt bjergtager, vi, der ikke har været der inde i et par år, en gennemgang, der efterlader i alle tilfælfe mig, åndeløs og bragt i stemning som den gang ! ! ! Jo, jeg husker det stadigt………..
    Tak er stadigt kun et fattigt ord, men brugt i denne anledning, der er nu kun to dage til JUL, en helhjertet Julehilsen til dig Admin, for Julegaven, en tur tilbage til Barndommens Jul, i fantastiske stemningsfyldte Billeder……….
    M.v.h. gb………..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.