Af Michael Bonnevie

 

I år måtte jeg endnu engang forbi julemarkedet i Tivoli, og se om det har udviklet sig, siden jeg sidst var derinde for et par år siden.

Både og vil jeg sige.. Julemarkedet fylder hele Tivoli, og det var kun i de først spæde år, at løjerne var centreret omkring plænen og det inderste Tivoli. En ting der er anderledes siden sidst, er at Tivoli nu er klædt i hvidt, -med en masse kunstig sne. Det er rigtig flot, og man skal kigge godt efter, for at se at det ikke er den rigtige vare. Man opdager det dog hurtigt, hvis man kommer til at gnubbe sig op ad en busk eller andet der er blevet sprayet, for ‘sneen’ sætter sig fast i tøjet og er ikke lige let at få af. En ting der bekymrede mig, var at havens dyr rendte rundt i stadset. Måske er det ufarligt? hvem ved, men jeg tænker bare, at duer mv. sikkert får en masse indenbords, når de går og roder rundt i det i søgen efter føde.

Det var en dejlig dag, uden alt for meget vind, men jeg kunne nu godt have tænkt mig lidt sol, for at give liv til billederne. Som det er nu, så er de ikke videre spændende lige ud af kameraet. Det er gråt i gråt, og jeg har måttet arbejde med farverne for at give det lidt spræl. Det var rigtig rart at komme ud og få luftet kameraet, da det efterhånden er et stykke tid siden sidst.

julemarked-i-tivoli-2017-65

julemarked-i-tivoli-2017-10

julemarked-i-tivoli-2017-12

julemarked-i-tivoli-2017-14

julemarked-i-tivoli-2017-19

julemarked-i-tivoli-2017-32

julemarked-i-tivoli-2017-35

julemarked-i-tivoli-2017-41

julemarked-i-tivoli-2017-53

julemarked-i-tivoli-2017-59

Relaterede fotos: