april 19, 2024

Juleguirlander og kranse

Af Michael Bonnevie

Juleguirlander og kranse som kan bruges i dine egne grafiske kreationer mv. Grafikken er fundet på nettet, og jeg har så vidt muligt fundet dem som kan bruges uden licens.

De må ikke bruges kommercielt. Hvis noget af grafikken ikke må være her af en eller anden grund, så kontakt mig så det kan blive fjernet..

Christmas garlands that can be used in your own graphic creations. The garlands are found around the web, and they should be without license, but may not be used for commercial purposes! If some of the garlands cannot be here for some reasons, then contact me, and i will remove them

 

Julekrans8

Højreklik og ‘Gem billede som’ for at gemme billede

Right click and ‘Save picture as’ to store the picture

Xmas lights 5 Xmas lights 4 Xmas lights 3 Xmas lights 2 Xmas lights 1 Xmas Garland9 Xmas Garland8 Xmas Garland7 Xmas Garland6 Xmas Garland5 Xmas Garland4 Xmas Garland3 Xmas Garland2 Holly garland Julekrans8 Julekrans7 Julekrans6 Julekrans5 Julekrans4 Julekrans3 Julekrans2 Julekrans1 jule guirlande 5 jule guirlande 4 jule guirlande 3 jule guirlande 2 jule guirlande 1 Garland-transparent clipart garland1 christmas ornaments 4 christmas ornaments 3 christmas ornaments 2 christmas ornaments 1 Christmas Garland with Poinsettias Christmas Garland With Lights

Relaterede fotos:

admin

Jeg er 56 år, -født og opvokset på Islands Brygge, og har derefter boet et par andre steder på Amager. Formålet med gamle-dage.dk er at gemme nogle indtryk og minder fra en svunden tid, som jeg mange gange tænker tilbage på med stor glæde. En lille del af de billeder jeg viser i bloggen er fundet på nettet, men størstedelen har jeg selv stået for, -og Jeg prøver så vidt muligt at kildeangive billeder og tekst som ikke er mine egne. Skulle det ske at jeg har brugt et billede eller andet som rettighedshaveren mener jeg ikke må bruge pga. diverse omstændigheder, så send mig en mail, og jeg vil straks fjerne billedet eller teksten. Du kan komme i kontakt med mig via information i toppen af siden.. Vil du bruge et af mine billeder, så værsgo! Bare husk at kreditere eller linke tilbage! :-)

View all posts by admin →

2 thoughts on “Juleguirlander og kranse

  1. Jeg er lidt ny 😉 men er det tilladt at bruge nogen af dine Juleguirlander og kranse skal lave et jule og nytårs menu kort til en slagter butik.
    så det bliver lagt på deres hjemmeside og facebookside, tænker 1-2 stykker.
    men er ikke helt sikker på om det er kommercielt brug.
    Venlig hilsen
    Joan

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.