Remiseparken er færdigrenoveret

Af Michael Bonnevie

 

Fornyelsen af Remiseparken i Urbanplanen, er nu overstået.

Eller sådan da.. Renoveringen af Remiseparken,har nu stået på i en rum tid, og efter planen, skulle parken overdrages først i september 2020. På grund af Corona, er der ingen officiel fejring, men parken er nu åbnet for offentligheden. Jeg var en tur derovre i Marts måned, hvor byggeriet var i fuld gang. Der kunne jeg ikke komme ind på området, udover et par steder her og der, -så jeg var spændt på, hvordan det ville tage sig ud.

Selvom der er åbnet op, så er det stadigvæk tidligt i forløbet, og jeg vil mene, at der nok skal gå et års tid endnu, førend det hele er som det var tiltænkt! Meget er flot og friseret, mens andet står som et vildnis. Det hele skal lige falde til ro, så skal det nok blive godt!

Remiseparken renoveret-1

Remiseparken renoveret-3

Remiseparken renoveret-7

Remiseparken renoveret-10

En tidligere tur til Urbanplanen

Tur til Urbanplanen 2020

Relaterede fotos:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.