februar 23, 2024

Remiseparken er færdigrenoveret

Af Michael Bonnevie

 

Fornyelsen af Remiseparken i Urbanplanen, er nu overstået.

Eller sådan da.. Renoveringen af Remiseparken,har nu stået på i en rum tid, og efter planen, skulle parken overdrages først i september 2020. På grund af Corona, er der ingen officiel fejring, men parken er nu åbnet for offentligheden. Jeg var en tur derovre i Marts måned, hvor byggeriet var i fuld gang. Der kunne jeg ikke komme ind på området, udover et par steder her og der, -så jeg var spændt på, hvordan det ville tage sig ud.

Selvom der er åbnet op, så er det stadigvæk tidligt i forløbet, og jeg vil mene, at der nok skal gå et års tid endnu, førend det hele er som det var tiltænkt! Meget er flot og friseret, mens andet står som et vildnis. Det hele skal lige falde til ro, så skal det nok blive godt!

Remiseparken renoveret-1

Remiseparken renoveret-3

Remiseparken renoveret-7

Remiseparken renoveret-10

En tidligere tur til Urbanplanen

Tur til Urbanplanen 2020

Relaterede fotos:

admin

Jeg er 56 år, -født og opvokset på Islands Brygge, og har derefter boet et par andre steder på Amager. Formålet med gamle-dage.dk er at gemme nogle indtryk og minder fra en svunden tid, som jeg mange gange tænker tilbage på med stor glæde. En lille del af de billeder jeg viser i bloggen er fundet på nettet, men størstedelen har jeg selv stået for, -og Jeg prøver så vidt muligt at kildeangive billeder og tekst som ikke er mine egne. Skulle det ske at jeg har brugt et billede eller andet som rettighedshaveren mener jeg ikke må bruge pga. diverse omstændigheder, så send mig en mail, og jeg vil straks fjerne billedet eller teksten. Du kan komme i kontakt med mig via information i toppen af siden.. Vil du bruge et af mine billeder, så værsgo! Bare husk at kreditere eller linke tilbage! :-)

View all posts by admin →

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.