Af Michael Bonnevie

 

Jeg har så småt fået mine kreative lyster tilbage. De har et stykke tid været underdrejet og været umulige at fremtrylle.

For en del år siden eksperimenterede jeg med at male med oliefarve, men pga. oliens lang tørretid opgav jeg, og mistede lysten. Nu har jeg indkøbt bordstaffeli, akrylfarver mv. og satser hårdt på at komme igang igen. Denne gang uden den ulidelige tørretid, som jeg ikke kan arbejde med, da inspirationen arbejder for hurtigt til den slags.

Maler

Jeg glæder mig til at sætte de første strøg på lærredet, hvilket er en overvindelse i sig selv. Alt er sat op, og har været det i de sidste par dage. Jeg har kredset om sagerne, men har endnu ikke fanget den guddommelige inspiration.

Udover mit gryende maleflip, har jeg også fået lysten tilbage til at få lavet noget musik. Det er noget jeg i mange år har dyrket, men ikke rigtig haft inspiration og overskud til at gøre noget ved. Jeg spiller guitar dagligt og holder mine skills vedlige. Det er uændret, men nu satser jeg på også at få lavet sange igen, da jeg så småt mærker der er noget der bobler i hjernekassen..

Når (ikke hvis) jeg får malet mig nogle skilderier, så vil jeg tage billeder af dem, og poste dem herinde.

Jeg glæder mig 🙂

Update!

Jeg er nu ikke helt så sikker på at jeg skal være kunstmaler alligevel?  Det startede egentlig ok..

Jeg havde kredset om lærredet i en rum tid, og satte mig så i går og gik i gang med at male. Nu skulle det være! Billeder af enorm skønhed og æstetik ventede bare på at strømme fra min pensel, men ak. Begrebet klatmaleri dækker vist meget godt når jeg kigger tilbage på mit første forsøg med farverne. En 5 årig kunne sikkert have gjort det bedre 🙂 men helt givet op har jeg ikke. Jeg vil prøve igen, og skulle det ske at maleriet antager form af det naivistiske eller værre, så er det nok ikke den hobby jeg skal bruge meget mere tid på.

Jeg poster selvfølgelig billedet her, ifald jeg syntes det er ok..

Relaterede fotos: