maj 27, 2024

Islands Brygges 111 års fødselsdag

Af Michael Bonnevie

 

Tiden tikker lystigt derudaf, og endnu et år er lagt til Islands Brygges efterhånden mangeårige historie.

111 år er det blevet til, og vanen tro, bliver fødselsdagen fejret med en kæmpe fødselsdagsfest midt på Bryggen.

islands-brygges-111-aars-foedselsdag-47

Det eneste man håber og ønsker for festen år for år, er, at det ikke vil regne. Vi har været nogenlunde forskånet for regn, med undtagelse af sidste år, hvor der kom en ordentlig skylle. I år var der fra DMI’s side, lovet ustadigt vejr med regn nu og da, men heldet var med os, og det holdt tørt.

I år var der noget der var en anelse anderledes end de forrige år. Først troede jeg, at festen var blevet halveret størrelsesmæssigt, da vi skulle et stykke op i Gunløgsgade imod den lille legeplads, førend boderne dukkede op, men det viste sig, at arrangørerne havde taget et stykke af Leifsgade til sig, og det fungerede faktisk rigtig godt! Det så fra mit synspunkt ud til, at der var mødt flere mennesker op i år, end nogensinde,- og det er jo herligt.

islands-brygges-111-aars-foedselsdag-76

islands-brygges-111-aars-foedselsdag-66

islands-brygges-111-aars-foedselsdag-64

islands-brygges-111-aars-foedselsdag-7

islands-brygges-111-aars-foedselsdag-22

islands-brygges-111-aars-foedselsdag-32

islands-brygges-111-aars-foedselsdag-59

islands-brygges-111-aars-foedselsdag-17

bryggens-fodselsdag_plakat

 

Relaterede fotos:

admin

Jeg er 56 år, -født og opvokset på Islands Brygge, og har derefter boet et par andre steder på Amager. Formålet med gamle-dage.dk er at gemme nogle indtryk og minder fra en svunden tid, som jeg mange gange tænker tilbage på med stor glæde. En lille del af de billeder jeg viser i bloggen er fundet på nettet, men størstedelen har jeg selv stået for, -og Jeg prøver så vidt muligt at kildeangive billeder og tekst som ikke er mine egne. Skulle det ske at jeg har brugt et billede eller andet som rettighedshaveren mener jeg ikke må bruge pga. diverse omstændigheder, så send mig en mail, og jeg vil straks fjerne billedet eller teksten. Du kan komme i kontakt med mig via information i toppen af siden.. Vil du bruge et af mine billeder, så værsgo! Bare husk at kreditere eller linke tilbage! :-)

View all posts by admin →

One thought on “Islands Brygges 111 års fødselsdag

  1. Tak for det ! En fantastisk gennemfotograferet Fødselsdagsfest Admin . Og, som det fremgår af Billederne strakte festen sig over et areal, større end foregående år, så en del af Optagelserne af de 72 Billeder er foretaget fra Hestevogn (over Hesteryg), en misundelsesværdig udflugt, på en dejlig dag, med rigtig gode Billeder fra min Barndoms Kvarter !
    M.v.h. gb……….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.