Global Marijuana March

Af Michael Bonnevie

 

I lørdags løb jeg tilfældigt ind i en demonstration for fri hash.

Der skulle indtages kaffe på Christianshavn, og derefter var planen at jeg ville lure langs kanalerne for at finde emner at fotografere. Sådan gik det ikke i første omgang!

dsc_0031

Efter jeg rundede et hjørne et sted på Christianshavn, så jeg at et optog var under opsejling. Nysgerrig som jeg er, skyndte jeg mig derhen, og kunne konstatere at det var en demonstration for fri hash, også kaldet Global Marijuana March. En event som efter sigende bliver holdt i op til 180 lande

dsc_0035

Jeg besluttede mig for at følge optoget ind gennem byen. Jeg regnede med at de ville slutte på Christiansborg, men der drejede de fra.

dsc_0048

dsc_0058

dsc_0057

Her står en håndfuld undrende tilskuere ved Børsen og følger optoget

dsc_0059

Man kan mene hvad man vil om fri hash eller ej. Folk var rigtig glade, og stemningen var ikke til at tage fejl af 🙂

 

Relaterede fotos:

One thought on “Global Marijuana March

  1. Som de fleste andre i min alder, må jeg lade stå til og følge udviklingen. Jeg respektere glæden hos de `Unge` og tænker tilbage, på Demonstrationerne vi selv oplevede ved Saga Biografen på Vesterbrogade og på Rådhuspladsen, engang i fortiden. De `Gamle`var den gang forfærdede, over den nye ungdom og deres krav på færdsel i gaderne, i Læderjakker og Cowboybukser, dertil kom Musikken, Rock og Rull. Den ældre generation var målløse og forskrækkede, læg hertil larmende Knallerter (Borede), og for de få Motorcykler, samt en tillagt `Neglet ` og Hård attitude, overfor den uforstående Public. Senere Unddomsoprøret med Besættelser af rømmede ejendomme, Chrisiania m.v………….
    Selv følger jeg udviklingen med interesse, med Overborgmesterens udspil om et frit Hash marked og ovenstående Demonstraion, bliver det jo ikke mindre spændende !!!
    M.v.h. gb.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.