februar 23, 2024

Snesjap ved Sundby have og Amagerbrogade

Af Michael Bonnevie

 

Her gik jeg og ventede på det store snevejr, som vi blev stillet i udsigt af DMI, og så endte det med en gang tøsne og snesjap.

Lidt ærgerligt, da jeg havde glædet mig til at lave nogle lækre snebilleder ved aften tide. Jo, det sneede, men jeg kunne lige så godt have gået en tur i regnvejr, så våd var sneen.

I stedet for en stor håndfuld billeder, så nåede jeg ikke meget mere end et par gader rundt, førend jeg måtte søge hjemad igen. Jeg var gennemblødt, mine sko ligeså, og ikke mindst måtte kameraet i tørvejr hurtigst muligt! Jeg var dog lidt forudseende, så jeg havde puttet kameraet i en lille plastikpose, hvor jeg lavede et hul i bunden til optikken. Det var bedre end ingenting, -men vandet fandt desværre frem til kamerahuset inden ret længe. Jeg tror og håber, at kameraet har overlevet trængslerne og umiddelbart ser det ok ud.

Som sagt ikke det helt store galleri, men det jeg nåede følger her.

Kig ned igennem Kirkegårdsvej fra Middelgrundsvej

snesjap-paa-amager-1

Kirkegårdsvej med kig ned i mod Øresundsvej.

snesjap-paa-amager-2

Middelgrundsvej

snesjap-paa-amager-3

Sundby have

snesjap-paa-amager-4

snesjap-paa-amager-5

snesjap-paa-amager-6

Indgang til kirkegården fra Kirkegårdsvej.

snesjap-paa-amager-7

Kirkegårdsvej helt oppe ved Højdevej.

snesjap-paa-amager-8

Højdevej med kig imod Amagerbrogade.

snesjap-paa-amager-9

snesjap-paa-amager-10

Amagerbrogade.

snesjap-paa-amager-11

snesjap-paa-amager-12

snesjap-paa-amager-13

Relaterede fotos:

admin

Jeg er 56 år, -født og opvokset på Islands Brygge, og har derefter boet et par andre steder på Amager. Formålet med gamle-dage.dk er at gemme nogle indtryk og minder fra en svunden tid, som jeg mange gange tænker tilbage på med stor glæde. En lille del af de billeder jeg viser i bloggen er fundet på nettet, men størstedelen har jeg selv stået for, -og Jeg prøver så vidt muligt at kildeangive billeder og tekst som ikke er mine egne. Skulle det ske at jeg har brugt et billede eller andet som rettighedshaveren mener jeg ikke må bruge pga. diverse omstændigheder, så send mig en mail, og jeg vil straks fjerne billedet eller teksten. Du kan komme i kontakt med mig via information i toppen af siden.. Vil du bruge et af mine billeder, så værsgo! Bare husk at kreditere eller linke tilbage! :-)

View all posts by admin →

One thought on “Snesjap ved Sundby have og Amagerbrogade

  1. Stemningen er intakt, det Sner, Vådt, Hundekoldt og ubehageligt ! Bestemt en `reminder`at trække frem en Lun Sommeraften, til sammenligning………
    Jeg håber knageme at dit Kamera ikke har lidt overlast Admin, for Billederne du har fået i kassen på turen, er der bestemt ikke noget at udsætte på !
    M.v.h. gb…………

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.