juni 14, 2024

Copenhagen guitarshow 2012

Af Michael Bonnevie

 

I denne weekend er der Copenhagen guitar show i lokomotivværkstedet på Otto Busses vej, beliggende bagved Fisketorvet.

Jeg cyklede derud, over Islands Brygge via den nye bro til Fisketorvet og ud til Vasbygade.  Som man kan se af navnet på stedet, så bliver eventet afholdt i lokomotivværkstedet, og det er tydeligt at fornemme at der i fordums tider har været tungt maskineri i hallerne, og der er stadigvæk spor af tog hvis man kigger godt efter.

dsc_0596

Entreen er 120,- for en dag, og 200,-for 2 dage. Jeg ville ikke kunne få tiden til at gå derude i 2 dage.. Bevares,- der er da guitarer i overflod, men har man først været rundt en gang, hvilket kan gøres på en halv time, så har jeg svært ved at se ideen med en 2 dages billet? Muligvis kunne det være pga. de Clinics der bliver holdt? Der kunne godt være noget at komme efter.. Der er mange store navne der lægger vejen forbi, og set i det lys, er 120,- ikke dyrt.

dsc_0534

Lyden derude er også et kapitel for sig selv. På hver anden stand, sidder der vordende guitarister og filer licks af, og det er ikke på lav volume.. Gerne så højt, at man overdøver de andre, og kan fremvise ens egne evner på de 6 strenge.

Hvis man står og skal købe nyt/brugt, så er der givetvis også noget at vinde ved en tur derud.

Relaterede fotos:

admin

Jeg er 56 år, -født og opvokset på Islands Brygge, og har derefter boet et par andre steder på Amager. Formålet med gamle-dage.dk er at gemme nogle indtryk og minder fra en svunden tid, som jeg mange gange tænker tilbage på med stor glæde. En lille del af de billeder jeg viser i bloggen er fundet på nettet, men størstedelen har jeg selv stået for, -og Jeg prøver så vidt muligt at kildeangive billeder og tekst som ikke er mine egne. Skulle det ske at jeg har brugt et billede eller andet som rettighedshaveren mener jeg ikke må bruge pga. diverse omstændigheder, så send mig en mail, og jeg vil straks fjerne billedet eller teksten. Du kan komme i kontakt med mig via information i toppen af siden.. Vil du bruge et af mine billeder, så værsgo! Bare husk at kreditere eller linke tilbage! :-)

View all posts by admin →

3 thoughts on “Copenhagen guitarshow 2012

  1. Så har jeg set det med !!!!!!!!
    Rigtig god reportage fra `Det levende liv`. Som beundrer af udøvende `Musikanter`, har jeg til stadighed gennem livet kredset om Instrumenternes verden. Grundlaget for min fasination blev lagt i F.D.F., hvor jeg fik udleveret et Signalhorn og skulle lære at spille på det, det var vist ikke videre succesfuldt, og Læberne så da også ud derefter, for interessen var vagt for tonernes verden, videre gik det da også med en indkøbt Saxofon (brugt), fra en Marskendiser, en Harmonika, flere Mundharmonikaer, en Banjo, foræret af en Onkel og senere et Klaver, arvet fra en fjern Slægtning og minderne fra Klavertimerne, i en nu nedrevet Villa ved Svanemøllen Station, står stadigt levende for mig.
    Guitarens verden, som nærværende reportage ripper op i, med en fasinerende billedreportage, krydret med en Kortfilm fra stedet, tænder alle lys igen ! Hvor ville jeg gerne, hvor ville jeg ønske, hvor fasinerende ville det ikke være, bare at sidde der og `Djamme` med, bare lade sig rive med, ind i tonernes verden, bare at virkelig kunne det der. !!!!!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.