april 24, 2024

Syg og munter

Af Michael Bonnevie

 

Nej, det er ikke mig selv det her handler om, men filmen syg og munter, med Jørgen Ryg fra 1974.

En fantastisk film, med en af Dansk tv’s største talenter!

Grunden til dette indlæg, er at lige præcis denne film betyder noget helt specielt for mig.

Min morfar og jeg gik tit ture på fælleden, og en dag i 1973-74 var vi som sædvanligt på vandring udover fælleden, da vi kom til en masse mennesker der stod og filmede. De havde en stor vindmaskine der larmede og gjorde stort indtryk på mig. Vi stod længe og så på optagelserne, og det var først senere at jeg fandt ud af, at de optog en scene til syg og munter. Det er sjovt at tænke tilbage på, at min morfar og jeg rent faktisk så scenen blive til, og det gør også at jeg forbinder filmen med min elskede morfar.

Relaterede fotos:

admin

Jeg er 56 år, -født og opvokset på Islands Brygge, og har derefter boet et par andre steder på Amager. Formålet med gamle-dage.dk er at gemme nogle indtryk og minder fra en svunden tid, som jeg mange gange tænker tilbage på med stor glæde. En lille del af de billeder jeg viser i bloggen er fundet på nettet, men størstedelen har jeg selv stået for, -og Jeg prøver så vidt muligt at kildeangive billeder og tekst som ikke er mine egne. Skulle det ske at jeg har brugt et billede eller andet som rettighedshaveren mener jeg ikke må bruge pga. diverse omstændigheder, så send mig en mail, og jeg vil straks fjerne billedet eller teksten. Du kan komme i kontakt med mig via information i toppen af siden.. Vil du bruge et af mine billeder, så værsgo! Bare husk at kreditere eller linke tilbage! :-)

View all posts by admin →

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.