april 19, 2024

Kulturhavn 2017 ved Islands brygge

Af Michael Bonnevie

 

Jo minsandten, endnu et år er gået, og den årlige Kulturhavn blev igen behørigt fejret langs Københavns havn.

Jeg var faktisk i tvivl, om hvorvidt jeg orkede at slæbe rundt på mit kamera, da jeg efterhånden har gennem fotograferet begivenheden omkring Islands brygge, de foregående år. Igen i år, var jeg med på Kulturhavn i kraft af mit Lokalarkiv arbejde på Islands brygge, så det var svært at nå andet end det der foregik på Bryggen.

Til næste år, bliver jeg nødt til at tage lidt rundt i Havnen, for der skulle være rigtig meget at se og opleve, udover det som sker på Islands brygge.

Det var ikke nogen stor billede høst der kom ud af mine anstrengelser, men lidt dokumentation blev det da til, specielt omkring Lokalarkivets togvogn på havnefronten.

Her er vi i Islands brygges lokalarkivs togvogn, som til dagen havde fået installeret lys. Det var tiltrængt!

kulturhavn-2017-10

Lokalarkivets formand Sussie Paddison, holder øje med at alt er som det skal være 🙂

kulturhavn-2017-6

Den nye både og badebro foran Kulturhuset, bliver flittigt brugt. Et rigtig rart sted at nyde solen og stemningen.

kulturhavn-2017-27

kulturhavn-2017-30

Der er gået Petanque i den. Der var adskillige steder hvor der blev kastet med stålkugler, og nej, jeg så ikke noget til Joakim B Olsen..

kulturhavn-2017-23

Relaterede fotos:

admin

Jeg er 56 år, -født og opvokset på Islands Brygge, og har derefter boet et par andre steder på Amager. Formålet med gamle-dage.dk er at gemme nogle indtryk og minder fra en svunden tid, som jeg mange gange tænker tilbage på med stor glæde. En lille del af de billeder jeg viser i bloggen er fundet på nettet, men størstedelen har jeg selv stået for, -og Jeg prøver så vidt muligt at kildeangive billeder og tekst som ikke er mine egne. Skulle det ske at jeg har brugt et billede eller andet som rettighedshaveren mener jeg ikke må bruge pga. diverse omstændigheder, så send mig en mail, og jeg vil straks fjerne billedet eller teksten. Du kan komme i kontakt med mig via information i toppen af siden.. Vil du bruge et af mine billeder, så værsgo! Bare husk at kreditere eller linke tilbage! :-)

View all posts by admin →

One thought on “Kulturhavn 2017 ved Islands brygge

  1. Gode Billeder, og genkendelsen af den årligt tilbagevendende begivenhed, Kulturhavnen, er bestemt en fest at se frem til. Som du Admin, drømmer jeg da også om en mere omfattende ` Havnerundfart ` oven Vandet, i netop denne anledning !
    M.v.h. gb…………

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.