maj 20, 2024

KMD challenge Copenhagen

Af Michael Bonnevie

 

Jeg var i går d.12 August, inde ved Knippelsbro/Havnegade og se Ironman Triatlon stævne.

Jeg fandt ud af at der skulle foregå noget, da jeg dagen før havde været omkring byen, og der så jeg afspærringer diverse steder.

Google er en god ven når man skal finde oplysninger, så efter lidt søgning fandt jeg ud af at der skulle være et Triatlon stævne. Jeg var desværre for sent ude til at se deltagerne svømme, men til gengæld stod jeg super godt, der hvor atleterne skiftede fra cykel til løb. Jeg ventede vel tæt på en times tid førend den førende i feltet kom ind og skulle skifte. Det var Aaron Farlow fra Australien. Det viste sig at det også var ham der gik hen og vandt løbet i sidste ende i tiden 8.20.09.. Jeg fik et par gode billeder af ham.

dsc_0470

dsc_0472

Jeg så ikke løbet til ende, men det var 2 Danskere der satte sig på 2-3 pladsen 🙂 nemlig Mads Vittrup-Pedersen og Jimmy Johnsen

Link til resultater

Jeg har altid været bidt af atletik, nok pga. min morfar som trænede i Gullfoss på Amager. Han vandt i sine unge dage et hav af medaljer, så han har helt sikkert gjort et indtryk

Selv træner jeg styrketræning, men har altid været fascineret af kastedisciplinerne, Diskos og spyd. Min Morfar var klejnsmed, og lavede engang sin egen Diskos, som min storebror vist nok har endnu

Triatlon er ikke atletik som sådan, udover løb, men det er rigtig spændende og interessant at følge.

Relaterede fotos:

admin

Jeg er 56 år, -født og opvokset på Islands Brygge, og har derefter boet et par andre steder på Amager. Formålet med gamle-dage.dk er at gemme nogle indtryk og minder fra en svunden tid, som jeg mange gange tænker tilbage på med stor glæde. En lille del af de billeder jeg viser i bloggen er fundet på nettet, men størstedelen har jeg selv stået for, -og Jeg prøver så vidt muligt at kildeangive billeder og tekst som ikke er mine egne. Skulle det ske at jeg har brugt et billede eller andet som rettighedshaveren mener jeg ikke må bruge pga. diverse omstændigheder, så send mig en mail, og jeg vil straks fjerne billedet eller teksten. Du kan komme i kontakt med mig via information i toppen af siden.. Vil du bruge et af mine billeder, så værsgo! Bare husk at kreditere eller linke tilbage! :-)

View all posts by admin →

One thought on “KMD challenge Copenhagen

  1. Yes, yes, yes, 103 rigtigt gode billeder, af deltagere og tilskuere til Triathlon i København, Løbet og Cykelturen, stor begivenhed og stor tilstrømning, Svømningen der jo er den ene trediedel, er ikke billedmæssigt representeret, men O.K., den gennerelle lokal repoortage er fyldestgørende og giver et glimrende indtryk fra part af den indre by, ved Niels Juul, Nationalbanken, Knippelsbro m.v., stor begivenhed med store dele af byen afspærret, strækkende sig helt op Nord for Byen, som bemærket, allerede fra dagen før…………

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.