Af Michael Bonnevie

Jeg var i går d.12 August, inde ved Knippelsbro/Havnegade og se Ironman Triatlon stævne.

Jeg fandt ud af at der skulle foregå noget, da jeg dagen før havde været omkring byen, og der så jeg afspærringer diverse steder.

Google er en god ven når man skal finde oplysninger, så efter lidt søgning fandt jeg ud af at der skulle være et Triatlon stævne. Jeg var desværre for sent ude til at se deltagerne svømme, men til gengæld stod jeg super godt, der hvor atleterne skiftede fra cykel til løb. Jeg ventede vel tæt på en times tid førend den førende i feltet kom ind og skulle skifte. Det var Aaron Farlow fra Australien. Det viste sig at det også var ham der gik hen og vandt løbet i sidste ende i tiden 8.20.09.. Jeg fik et par gode billeder af ham.

dsc_0470

dsc_0472

Jeg så ikke løbet til ende, men det var 2 Danskere der satte sig på 2-3 pladsen 🙂 nemlig Mads Vittrup-Pedersen og Jimmy Johnsen

Link til resultater

Jeg har altid været bidt af atletik, nok pga. min morfar som trænede i Gullfoss på Amager. Han vandt i sine unge dage et hav af medaljer, så han har helt sikkert gjort et indtryk

Selv træner jeg styrketræning, men har altid været fascineret af kastedisciplinerne, Diskos og spyd. Min Morfar var klejnsmed, og lavede engang sin egen Diskos, som min storebror vist nok har endnu

Triatlon er ikke atletik som sådan, udover løb, men det er rigtig spændende og interessant at følge.