april 24, 2024

Dansk sojakagefabrik med oliehærdnings fabrikken

Af Michael Bonnevie

 

Dansk sojakagefabrik A/S med oliehærdnings fabrikken, -sådan står der på den fine bog med fotos, som Islands brygges lokalarkiv købte for et par år siden.

Jeg husker ikke hvordan kontakten blev skaffet? men vi fik mulighed for at købe en prægtig gammel bog med fotos, fra Sojakage fabrikken, så efter lidt pingpong frem og tilbage, kom sælgeren forbi arkivet, hvor vi købte den. Det er en bog vi er meget stolte af og glade for, så den vil som alle de andre ting vi får ind, blive arkiveret for eftertiden!

Jeg har scannet/fotograferet bogen, og de fotos jeg viser her, er i en lille udgave. Fotos forefindes i fuld opløsning på arkivet!
Fotos tilhører Islands brygges lokalhistoriske forening og arkiv, og må kun bruges med tilladelse herfra, eller fra arkivet!

Sojakage bogen-38

Sojakage bogen-3

Sojakage bogen-14

Sojakage bogen-28

Sojakage bogen-34

Relaterede fotos:

admin

Jeg er 56 år, -født og opvokset på Islands Brygge, og har derefter boet et par andre steder på Amager. Formålet med gamle-dage.dk er at gemme nogle indtryk og minder fra en svunden tid, som jeg mange gange tænker tilbage på med stor glæde. En lille del af de billeder jeg viser i bloggen er fundet på nettet, men størstedelen har jeg selv stået for, -og Jeg prøver så vidt muligt at kildeangive billeder og tekst som ikke er mine egne. Skulle det ske at jeg har brugt et billede eller andet som rettighedshaveren mener jeg ikke må bruge pga. diverse omstændigheder, så send mig en mail, og jeg vil straks fjerne billedet eller teksten. Du kan komme i kontakt med mig via information i toppen af siden.. Vil du bruge et af mine billeder, så værsgo! Bare husk at kreditere eller linke tilbage! :-)

View all posts by admin →

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.