Af Michael Bonnevie

 

Min kæreste har en gammel tegning af strøget, med kig imod storkespringvandet. Jeg er meget fascineret af billedet, og tænkte at det skulle indscannes og lægges her på bloggen.

Problemet er at det sidder i en ramme, og jeg nænner ikke at tage det ud, da man så skal skære i bagsiden af billedet. Jeg prøvede at scanne det med ramme på, men det fungerede ikke.

Forår på strøget

Forleden dag da jeg var på strøget med min kæreste, havde jeg kameraet med, og tænkte at jeg ville tage et billede ca. fra den position hvor det den gamle tegning var lavet i sin tid. Det var kun ud fra hukommelsen, så det blev ikke helt nøjagtigt. Jeg arbejder meget i Photoshop, og jeg tænkte at jeg ville prøve at lave et moderne billede om til noget gammelt. Jeg opgav dog hurtigt at retouchere det helt vildt, og prøvede i stedet at give det en stemning. Jeg ved ikke om det lykkedes, men syntes egentlig det er ok..

Jeg vil poste det gamle billede, så snart jeg finder en måde at indscanne det på. 

Relaterede fotos: