Af Michael Bonnevie

 

Street food festival CPH 2017 ved søerne, løb af stablen i weekenden, for andet år i træk. Mad festivalen, løb fra fredag til søndag, og jeg gik og lur passede på vejret, da jeg ikke gad tage derind hvis det regnede.

Søndag var perfekt, så jeg smuttede en tur forbi for at se hvad der rørte sig. Boderne var placeret langs Sorte dam dossering og Peblingesøen, helt ned til Sø pavillonen ved Åboulevarden.

madmarked-ved-soerne-2

Jeg gik først ned ad Sorte dam dosseringen, da det var hvor der var mindst boder, for bagefter at tage Peblingesøen ned til Boulevarden. Vejret var forrygende, og det kunne man godt fornemme på fremmødet. Madvognene var velbesøgt, og de mange bænke og borde i mellem boderne, var optagede, så mange sad på skrænterne ved søen og nød deres mad. Selv måtte jeg nøjes med duften, som manden på risten,- da jeg er på en længerevarende kur. Jeg har dog en spisedag om ugen, hvor jeg tillader mig at spise hvad jeg vil, og det nyder jeg!

madmarked-ved-soerne-9

madmarked-ved-soerne-11

madmarked-ved-soerne-16

madmarked-ved-soerne-17

madmarked-ved-soerne-25

madmarked-ved-soerne-31

madmarked-ved-soerne-32

madmarked-ved-soerne-41

Relaterede fotos: