februar 29, 2024

Street food festival ved søerne

Af Michael Bonnevie

 

Street food festival CPH 2017 ved søerne, løb af stablen i weekenden, for andet år i træk. Mad festivalen, løb fra fredag til søndag, og jeg gik og lur passede på vejret, da jeg ikke gad tage derind hvis det regnede.

Søndag var perfekt, så jeg smuttede en tur forbi for at se hvad der rørte sig. Boderne var placeret langs Sorte dam dossering og Peblingesøen, helt ned til Sø pavillonen ved Åboulevarden.

madmarked-ved-soerne-2

Jeg gik først ned ad Sorte dam dosseringen, da det var hvor der var mindst boder, for bagefter at tage Peblingesøen ned til Boulevarden. Vejret var forrygende, og det kunne man godt fornemme på fremmødet. Madvognene var velbesøgt, og de mange bænke og borde i mellem boderne, var optagede, så mange sad på skrænterne ved søen og nød deres mad. Selv måtte jeg nøjes med duften, som manden på risten,- da jeg er på en længerevarende kur. Jeg har dog en spisedag om ugen, hvor jeg tillader mig at spise hvad jeg vil, og det nyder jeg!

madmarked-ved-soerne-9

madmarked-ved-soerne-11

madmarked-ved-soerne-16

madmarked-ved-soerne-17

madmarked-ved-soerne-25

madmarked-ved-soerne-31

madmarked-ved-soerne-32

madmarked-ved-soerne-41

Relaterede fotos:

admin

Jeg er 56 år, -født og opvokset på Islands Brygge, og har derefter boet et par andre steder på Amager. Formålet med gamle-dage.dk er at gemme nogle indtryk og minder fra en svunden tid, som jeg mange gange tænker tilbage på med stor glæde. En lille del af de billeder jeg viser i bloggen er fundet på nettet, men størstedelen har jeg selv stået for, -og Jeg prøver så vidt muligt at kildeangive billeder og tekst som ikke er mine egne. Skulle det ske at jeg har brugt et billede eller andet som rettighedshaveren mener jeg ikke må bruge pga. diverse omstændigheder, så send mig en mail, og jeg vil straks fjerne billedet eller teksten. Du kan komme i kontakt med mig via information i toppen af siden.. Vil du bruge et af mine billeder, så værsgo! Bare husk at kreditere eller linke tilbage! :-)

View all posts by admin →

One thought on “Street food festival ved søerne

  1. Nu er jeg knageme blevet for `Gammel`! Jeg anede ikke at der var denne Festival og kan da godt ærgre mig, over ikke at have været med, alene for at kigge på og nyde vejret…….
    Nå, som vanligt må jeg tage til takke med Admin`s glimrende reportage, der ikke lader mig stå tilbage med noget savn, men med Billeder af sublim kvalitet, beskriver stemning og steder, hyggen og Varmen fra de mange fremmødte mennesker….
    En stor tak, M.v.h. gb………….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.