april 19, 2024

Amager fælled en julidag 2021

Af Michael Bonnevie

 

Skriveriet har været en anelse på vågeblus, men en tur på Fælleden er der altid tid til!

Jeg håber på snart at finde ny inspiration, så jeg kan komme rundt med kameraet igen, da jeg savner turene ud i det blå. Det kommer nok, da jeg begynder at mærke en trang til at fotografere, mere end jeg gør pt.

Fotoserien denne gang, er ikke det helt store, da jeg jo efterhånden har gennem travet fælleden, og kender de fleste steder.  Men bare det at skyde lidt fotos, er rigtig skønt, og når man så samtidigt løber ind i de skønne kreaturer på fælleden, så er alt godt!!

Juli paa faelleden 2021-9

Juli paa faelleden 2021-11

Juli paa faelleden 2021-15

Juli paa faelleden 2021-20

Juli paa faelleden 2021-28

 

Relaterede fotos:

admin

Jeg er 56 år, -født og opvokset på Islands Brygge, og har derefter boet et par andre steder på Amager. Formålet med gamle-dage.dk er at gemme nogle indtryk og minder fra en svunden tid, som jeg mange gange tænker tilbage på med stor glæde. En lille del af de billeder jeg viser i bloggen er fundet på nettet, men størstedelen har jeg selv stået for, -og Jeg prøver så vidt muligt at kildeangive billeder og tekst som ikke er mine egne. Skulle det ske at jeg har brugt et billede eller andet som rettighedshaveren mener jeg ikke må bruge pga. diverse omstændigheder, så send mig en mail, og jeg vil straks fjerne billedet eller teksten. Du kan komme i kontakt med mig via information i toppen af siden.. Vil du bruge et af mine billeder, så værsgo! Bare husk at kreditere eller linke tilbage! :-)

View all posts by admin →

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.