Folkering 2 om hele Amager fælled

Af Michael Bonnevie

 

Søndag d. 7 maj blev der afholdt Folkering 2 om amager fælled, arrangeret af Amager fælleds venner. Målet var at der skulle dukke ca. 8000 op, for at menneske kæden skulle række hele vejen rundt om Amager fælled.

Jeg har sidenhen hørt, at der kom over 6000, og at kæden rent faktisk nåede hele vejen rundt, -hvilket er rigtig flot! Vejret var ok, udover at det småregnede, men heldigvis blæste det ikke så meget. Det var alt i alt ok til en lille rask demonstration.

Folkering 2

Jeg valgte at gå med fra DR byen, og da jeg som vanligt var alt for tidligt på den, så jeg at der kun var dukket en 8-10 stykker op.. Hmm, ville der mon komme flere til når vi nærmede os kl. 10, eller var det det?? Heldigvis viste det sig, at der lige pludseligt kom rigtig mange,- og pludseligt var der flere hundrede. Herligt!

folkering-2-om-amager-faelled-4

folkering-2-om-amager-faelled-17

Lidt over 10, fik vi at vide, at vi nu kunne begynde at gå i stilling langs vejen. Det gjaldt om at strække menneskemængden ud, så de andre opsamlingspunkter langs ruten om fælleden, kunne mødes og ringen sluttes.

Folkering 2 program

folkering-2-om-amager-faelled-23

folkering-2-om-amager-faelled-28

Det tog lidt tid, men inden da var jeg allerede smuttet ind på fælleden i mod bakkerne. Jeg vidste at det var her folk efterfølgende skulle mødes, og jeg ville gerne have billeder af ankomsten.

folkering-2-om-amager-faelled-34

Igen var jeg stort set først ude. jeg stod oppe på den højeste bakke, med 3 ældre damer, og spejdede efter om der mon nu også dukkede nogle op herude efter folkeringen. Det gjorde der! Der gik ikke lang tid, førend jeg kunne se hvordan stierne som førte ind imod bakkerne, blev fyldt med mennesker. En små tyve minutter efter, måtte jeg ned fra bakken igen, da der efterhånden var fyldt godt op på toppen af bakken.

folkering-2-om-amager-faelled-81

Dernæst gik jeg rundt og prøvede at suge stemningen ind med mit kamera.

Jeg håber at i nyder billederne af den dejlige dag, i den gode sags tjeneste.

folkering-2-om-amager-faelled-47

folkering-2-om-amager-faelled-63

folkering-2-om-amager-faelled-85

folkering-2-om-amager-faelled-93

folkering-2-om-amager-faelled-109

Relaterede fotos:

One thought on “Folkering 2 om hele Amager fælled

  1. Så er der grund til at kippe med Flaget, estimeret 6000 mennesker til Demonstration på Amager Fælled, med det ene formål at bevare Fælleden, som den Natur Perle den er og begrænse nye Arealer, der opsluges af Beton Byggerer med Facade pynt, Byggerier der vil fjerne åndehullet på Amager, fra Metroen mod Bryggen, det ældste uberørte Areal,med vekslende (efterhånden sjældne) Plantevækster, Vandhuller og et Natur Liv, Planter, Insekter, Frøer, samt mulighed for oplevelser tæt på Byen, uden den Kultiverede Parklignende `Natur`,
    vi som By Mennesker normalt ser som vores Åndehuller ! ! !
    som vanligt har Admin betænkt os med, denne gang 112 Billeder af `Kæden`, der blev dannet af Demonstranterne og afslutningen på `Langbakken` og `Bjerget`…………….
    M.v.h. gb……………..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.