maj 27, 2024

Juleopskrifter

Af Michael Bonnevie

Her i denne søde juletid, er det vigtigt at få noget godt at spise, derfor har Jeg samlet lidt links og læsning, med nogle rigtige gode juleopskrifter.

Julemad

Hvis nogle af opskrifterne ikke må bruges her, så skriv endelig tilbage, så jeg kan fjerne dem!!

Links til gode online opskrifter.

Irma’s opskrifter      DK-kogebogen      Onlineopskrifter      Madopskrifter online      Maduniverset      Arla      Madopskrifter.nu   Historiske opskrifter   

Diverse .Pdf juleopskrifter. Tryk for at læse!

Baehncke opskrifter Chokolade selskabet Daddel konfekt Dansukker jul og nytaar Dansukker jul Dansukker juleopskrifter 1 Dansukker juleopskrifter De sunde sider Jan Thiemann julebag Jul med fuldkorn Jul med gris og co Jule Biscotti med kanel JUlens bagebog Dansukker Koekkenskrivers julebag Kryta juleopskrifter Meyers juleopskrifter Odense marcipan fristelser Santa Maria juleopskrifter Sofies julebag Sund jul opskrifter Utraditionel julesnack Valrhona opskrifter  Groen og baeredygtig jul Veganske julegodter

 

Relaterede fotos:

admin

Jeg er 56 år, -født og opvokset på Islands Brygge, og har derefter boet et par andre steder på Amager. Formålet med gamle-dage.dk er at gemme nogle indtryk og minder fra en svunden tid, som jeg mange gange tænker tilbage på med stor glæde. En lille del af de billeder jeg viser i bloggen er fundet på nettet, men størstedelen har jeg selv stået for, -og Jeg prøver så vidt muligt at kildeangive billeder og tekst som ikke er mine egne. Skulle det ske at jeg har brugt et billede eller andet som rettighedshaveren mener jeg ikke må bruge pga. diverse omstændigheder, så send mig en mail, og jeg vil straks fjerne billedet eller teksten. Du kan komme i kontakt med mig via information i toppen af siden.. Vil du bruge et af mine billeder, så værsgo! Bare husk at kreditere eller linke tilbage! :-)

View all posts by admin →

3 thoughts on “Juleopskrifter

 1. Åh ja; – om ikke ret længe er det atter Jul; – og dermed tiden for de herlige sager. Á propos opskrifter til den slags, ja – så var det jo engang en tilbagevendende fryd, at holde “julebage-dag” eller sommertider “-dage”; og ofte efter ugebladenes opskrifter. Joh, jo – herligt var det; – og imens gled der da gerne et glas gløgg – eller flere ned.

  Men nu i en højere alder må vi her hos fruen og mig vedgå, at det er industriens de bedste jule-småkager og -konfekt m.v., der finder vej til julemåneds-bordet; – –

  ‘ – – og ved I hvad. Hvis jeg skal være helt ærlig, så synes jeg altså, at det man i dag kan købe har nået en ganske god kvalitet i langt de fleste tilfælde; – og så er det jo også nemmere at købe end at bage selv. – Eller hva’ synes du?

  Selv om du eller I ikke holder hjemme-julebagedag, så kan du jo godt snuppe et glas gløgg alligevel, – Ikke?

  M.v.h. LSC

  1. Der er sandelig også mange år siden jeg/vi selv har bagt, desværre.. Det er jo superhyggeligt, og jeg må sige, at det lige smager en kende bedre når man selv har stået for køkkenløjerne. Som du, LSC, er vi også forfaldet til købejul, og det er da også godt nok langt hen ad vejen. Jeg tror bare, at man glemmer, hvor godt ægte hjemmebag smager! og det er synd

 2. Ak ja, skulle man have glemt en Mad Opskrift, eller savner Inspiration for sig selv eller Familien,specielt her efter Jul, og det er det jo altid. Og er Slankekuren ved at tage det gode ved Livet væk og gøre livet til en Trædemølle, ja så er løsningen nær. Med samlingen af Opskrifter på lækker Mad og Desserter, lagt ind af Admin, der er designet til at forsøde en hverdag der kan begynde at ligne en Trædemølle………..

  Vi spiser alle sammen for at Leve, men en essentiel del af livet er også nydelsen og oplevelsen ved et godt Måltid………

  M.v.h. gb…….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.