maj 27, 2024

Juleoptog på Amagerbrogade 2021

Af Michael Bonnevie

 

Det årlige juleoptog på Amagerbrogade. Meget lignede sig selv (heldigvis) men der var da lidt nyt at spore.

En tradition skal man ikke pille ved! og selvom jeg og mange andre, har set juleparaden adskillige gange, og forventer det samme, så bliver der alligevel sneget lidt nyt med hver gang.. Denne gang var det en diskoteksvogn, med høj musik og meget kraftige blinkende lamper. Ikke så julet måske, men det fungerede fint!

Det er vildt at se, hvor mange der bakker op om optoget! Jeg vil ikke skyde på et tal, men bare der hvor jeg befandt mig, var der sort med mennesker..

Herunder kan i se videoen. Glædelig jul!!

Relaterede fotos:

admin

Jeg er 56 år, -født og opvokset på Islands Brygge, og har derefter boet et par andre steder på Amager. Formålet med gamle-dage.dk er at gemme nogle indtryk og minder fra en svunden tid, som jeg mange gange tænker tilbage på med stor glæde. En lille del af de billeder jeg viser i bloggen er fundet på nettet, men størstedelen har jeg selv stået for, -og Jeg prøver så vidt muligt at kildeangive billeder og tekst som ikke er mine egne. Skulle det ske at jeg har brugt et billede eller andet som rettighedshaveren mener jeg ikke må bruge pga. diverse omstændigheder, så send mig en mail, og jeg vil straks fjerne billedet eller teksten. Du kan komme i kontakt med mig via information i toppen af siden.. Vil du bruge et af mine billeder, så værsgo! Bare husk at kreditere eller linke tilbage! :-)

View all posts by admin →

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.