maj 27, 2024

Butikker på Islands brygge før og nu

Af Michael Bonnevie

 

Forleden var jeg ude i det gode vejr, og skyde lidt billeder til videoen, Butikker på Islands brygge før og nu.

Måske bare mig, men syntes de fleste butikker på Bryggen, med enkelte undtagelser, er blevet kedeligere med årene.

Butikker på Bryggen før og nu. Bikuben, på hjørnet af Njalsgade og Thorshavnsgade. Fotoet tilhører Bryggens lokalarkiv!
Butikker på Bryggen før og nu. Grønthandler, på hjørnet af Njalsgade og Leifsgade. Fotoet tilhører Bryggens lokalarkiv!
Butikker på Bryggen før og nu. Bryggens herremagasin, i Thorshavnsgade. Fotoet tilhører Bryggens lokalarkiv!

Det er tydeligt at se, når man laver en før nu sammenligning! Enkelte butikker, formår at lave en spændende facade, men ofte er det bare et navn og ingen udsmykning, eller andet der fanger øjet.

Bedøm selv i videoen herunder..

Før fotos, stammer fra Islands brygges lokalarkiv!

 

Relaterede fotos:

admin

Jeg er 56 år, -født og opvokset på Islands Brygge, og har derefter boet et par andre steder på Amager. Formålet med gamle-dage.dk er at gemme nogle indtryk og minder fra en svunden tid, som jeg mange gange tænker tilbage på med stor glæde. En lille del af de billeder jeg viser i bloggen er fundet på nettet, men størstedelen har jeg selv stået for, -og Jeg prøver så vidt muligt at kildeangive billeder og tekst som ikke er mine egne. Skulle det ske at jeg har brugt et billede eller andet som rettighedshaveren mener jeg ikke må bruge pga. diverse omstændigheder, så send mig en mail, og jeg vil straks fjerne billedet eller teksten. Du kan komme i kontakt med mig via information i toppen af siden.. Vil du bruge et af mine billeder, så værsgo! Bare husk at kreditere eller linke tilbage! :-)

View all posts by admin →

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.