februar 23, 2024

Jule ikoner

Af Michael Bonnevie

 

Juleikoner som kan bruges i dine egne grafiske kreationer mv.

Ikonerne er fundet på nettet, og jeg har så vidt muligt fundet dem som kan bruges uden licens. De må ikke bruges kommercielt. Hvis nogle af ikonerne ikke må være her af en eller anden grund, så kontakt mig så de kan blive fjernet..

Christmas icons that can be used in your own graphic creations. The icons are found around the web, and they should be without license, but may not be used for commercial purposes! If some of the icons cannot be here for some reasons, then contact me, and i will remove them

candles

Højreklik og ‘Gem billede som’ for at gemme billede

Right click and ‘Save picture as’ to store the picture

 

santa-gifts-truck-icon santa-hand-icon santa-hat-icon santa-icon (1) Santa-icon (2) santa-icon (3) Santa-icon (4) santa-icon (5) santa-icon (6) santa-icon 4 Santa-icon santa-mail-icon santa-mails-icon santa-merry-christmas-icon santa-money-icon santa-piggy-bank-icon santa-plane-2-icon santa-plane-icon santa-portrait-icon santa-search-book-icon santa-search-icon santa-shout-icon santa-shouting-megaphone-icon santa-sign-icon santa-singing-microphone-icon santa-skate-icon santa-stars-icon santa-steal-icon Skating-Shoe-icon sleigh-icon Snow-Flake-icon (2) snowflake-icon snow-flake-icon snowglobe Snow-icon snowman2 snowman-icon (1) Snowman-icon (2) Snowman-icon (3) Snowman-icon (4) snowman-icon sock sock-icon (1) sock-icon Socks-icon star-christmas-tree-icon Star-empty-icon Star-full-icon star-icon (1) Star-icon (2) star-icon Stars-icon Stocking-icon Stockings-icon (1) Stockings-icon technorati teddy-gift-icon tree tree_1 tree_2 Tree-icon (1) Tree-icon (2) tree-icon twitter wreath1 wreath-mistletoe-icon xmas_01 xmas_02 xmas_03 xmas_04 xmas_05 xmas_06 xmas_07 xmas_08 xmas_09 xmas_10 xmas_11 xmas_12 xmas_14 xmas_15 xmas_16 xmas_17 xmas_18 xmas_19 xmas_20 xmas_sticker_01 xmas_sticker_02 xmas_sticker_04 xmas_sticker_05 xmas_sticker_06 xmas_sticker_07 xmas_sticker_08 xmas_sticker_09 xmas_sticker_10 xmas_sticker_11 xmas_sticker_13 xmas_sticker_14 xmas_sticker_15 xmas_sticker_16 xmas-ball-purple-3-icon xmas-sticker-gingerbread-icon xmas-sticker-mistletoe-icon xmas-stocking-icon Xmas-Tree-icon (2) xmas-tree-icon 3 4 ball ball_blue_1 ball_blue_2 ball_red_1 ball_red_2 ball_yellow_1 ball_yellow_2 ball-blue-1-icon ball-blue-2-icon ball-red-1-icon ball-red-2-icon ball-yellow-1-icon ball-yellow-2-icon Bauble-2-icon Bauble-icon (2) bauble-icon bell Bell-icon (1) Bell-icon (2) Bell-icon bells-icon bird-icon bow-icon (1) Bow-icon (2) Bow-icon box_present bullfinch-follow-icon bullfinch-icon candle Candle-icon (1) candle-icon (2) candle-icon candycane Candy-Cane-icon (1) candy-cane-icon Candy-icon (1) candy-icon cane-icon christmas_2 christmas_bauble_icon christmas_bell (1) christmas_bell christmas_bells (1) christmas_bells christmas_bells_icon christmas_bow christmas_candle_icon christmas_candy_cane_icon christmas_gift_box_icon christmas_holly christmas_leaf christmas_letter_instatuts_com christmas_ornament_instatuts_com_64_1 christmas_ornament_instatuts_com_64_2 christmas_ornament_instatuts_com_64_3 christmas_ornament_instatuts_com_128_3 christmas_present_icon_instatuts_com_64_1 christmas_present_icon_instatuts_com_64_2 christmas_present_icon_instatuts_com_64_3 christmas_present_icon_instatuts_com_64_4 christmas_present_icon_instatuts_com_128_2 christmas_present_icon_instatuts_com_128_3 christmas_santa_cap_icon christmas_snow_globe_icon christmas_stockings_icon christmas_tree (1) christmas_tree christmas_tree_icon christmas_tree_icon_instatuts_com christmas_wreath christmas_wreath_icon Christmas-Ball-icon (1) christmas-ball-icon christmas-bank-money-icon Christmas-Bauble-icon christmas-bell-icon Christmas-Bells-icon Christmas-Candy-Cane-icon christmas-cookie-heart-icon christmas-cookie-man-icon christmas-cookie-round-icon christmas-cookie-star-icon christmas-cookie-stockings-icon christmas-cookie-tree-2-icon christmas-cookie-tree-icon (2) christmas-cookie-tree-icon christmas-coupons-icon christmas-event-store-icon Christmas-Folder-Balls-icon Christmas-Folder-Balls-Stars-icon Christmas-Folder-Bells-icon Christmas-Folder-Bells-Stars-icon Christmas-Folder-Blank-icon Christmas-Folder-Candle-icon Christmas-Folder-Candy-icon Christmas-Folder-Holly-2-icon Christmas-Folder-Holly-3-icon Christmas-Folder-Holly-icon Christmas-Folder-Holly-Stars-icon Christmas-Folder-Santa-icon Christmas-Folder-Snow-icon Christmas-Folder-Snowman-icon Christmas-Folder-Snow-Stars-icon Christmas-Folder-Star-2-icon Christmas-Folder-Star-3-icon Christmas-Folder-Star-4-icon Christmas-Folder-Star-icon Christmas-Folder-Tree-Gift-icon Christmas-Folder-Tree-icon Christmas-Folder-Tree-Stars-icon christmas-gift-bag-icon christmas-gifts-icon christmas-hats-icon Christmas-Letter-icon christmas-lights-icon christmas-ornaments-icon Christmas-Present-1-icon candles Christmas-Present-2-icon Christmas-Present-3-icon Christmas-Present-4-icon christmas-reindeer-bli-icon christmas-star-icon christmas-stocking-icon (2) christmas-stocking-icon christmas-tree-2-icon christmas-tree-3-icon christmas-tree-branch-icon christmas-tree-icon (1) Christmas-tree-icon (2) christmas-tree-icon (3) Christmas-Tree-icon (4) Christmas-Tree-icon (5) Christmas-Tree-icon (6) christmas-tree-icon (7) christmas-tree-icon christmas-wreath-icon clock-icon cornerhat crystal-ball-icon deer deer-icon (1) deer-icon delicious diagram_v2_24 dooffy_ikony_christmas_0001_ice_skate dooffy_ikony_christmas_0002_present dooffy_ikony_christmas_0003_santa dooffy_ikony_christmas_0004_apple dooffy_ikony_christmas_0005_tree dooffy_ikony_christmas_0006_nature dooffy_ikony_christmas_0007_decor dooffy_ikony_christmas_0008_candles dooffy_ikony_christmas_0009_sweetness dooffy_ikony_christmas_0010_bear facebook firework-icon gift (1) gift gift-box-icon gift-hearts-icon gift-holiday-icon Gift-icon (1) Gift-icon (2) gift-icon (3) gift-icon (4) gift-icon (5) Gift-icon (6) Gift-icon (7) Gift-icon (8) Gift-icon (9) gift-icon gift-rose-icon gifts-2-icon gifts-icon Gingerbread-icon (1) Gingerbread-icon gingerbread-men-icon gingerbread-stars-icon Gingerman-icon golden_ball hat Hat-icon (1) hat-icon (2) hat-icon Historical-Santa-Claus-Female-icon Historical-Santa-Claus-Male-icon Holly-icon ice-skate-icon jingle jingle-bell-icon Lights-icon mistletoe Mistletoe-icon (1) Mistletoe-icon (2) Mistletoe-icon mitten-icon (1) mitten-icon penguin-icon present (1) present present-icon (1) present-icon (2) present-icon Reindeer-icon Ribbon-icon Rocket-Fireworks-icon rss santa santa_claus256 santa-1-icon santa-2-icon santa-3-icon santa-4-icon santa-5-icon santa-chimney-icon santa-christmas-balls-icon Santa-Claus 1 Santa-Claus-Beaten-icon Santa-Claus-Cry-icon Santa-Claus-Dizzy-icon Santa-Claus-icon (1) Santa-Claus-icon (2) Santa-Claus-icon Santa-Claus-Shock-icon Santa-Claus-Shy-icon Santa-Claus-Sick-icon Santa-Claus-Smile-icon Santa-Claus-Stop-Talking-icon Santa-Claus-Wink-icon santacornerhat santa-creditcard-icon santa-dancing-icon santa-flower-icon santa-gift-icon (2) santa-gift-icon santa-gifts-bag-icon santa-gifts-icon

Relaterede fotos:

admin

Jeg er 56 år, -født og opvokset på Islands Brygge, og har derefter boet et par andre steder på Amager. Formålet med gamle-dage.dk er at gemme nogle indtryk og minder fra en svunden tid, som jeg mange gange tænker tilbage på med stor glæde. En lille del af de billeder jeg viser i bloggen er fundet på nettet, men størstedelen har jeg selv stået for, -og Jeg prøver så vidt muligt at kildeangive billeder og tekst som ikke er mine egne. Skulle det ske at jeg har brugt et billede eller andet som rettighedshaveren mener jeg ikke må bruge pga. diverse omstændigheder, så send mig en mail, og jeg vil straks fjerne billedet eller teksten. Du kan komme i kontakt med mig via information i toppen af siden.. Vil du bruge et af mine billeder, så værsgo! Bare husk at kreditere eller linke tilbage! :-)

View all posts by admin →

2 thoughts on “Jule ikoner

 1. Det er bare så dejligt og stemningsfyldt, at kunne garnere med Ikoner, godt initiativ ! Suppler evt. med Animerede Julebilleder efter behov og humør, humøret og stemningen vil med garanti stige hos modtageren………
  Tak skal du have Admin !!!

  M.v.h. gb.

 2. JULE ikoner…….2015…..
  tænk PÅ familie, venner og bekendte, når du i denne tid sender en Mail,. vedhæft et Ikon, et Animeret Julebillede eller et Billede af et Gammelt Julepostkort som Admiin så gavmildt har lagt ud på G.D…………
  Det er så nemt at glæde andre, at vise at du har tænkt på dem, Omsorg er også Betænksomhed, Betænksomhed gøder Hukommelsen hos de du Betænker og det behøver bare være med en hilsen på din Mail………..
  M.v.h. gb……….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.