Af Michael Bonnevie

 

For 3 år siden var jeg første gang på Middelaldermarked i Valbyparken. (2013 indlægget) Det var lidt af en oplevelse, så i år måtte det gentages.

Sidst var jeg derude med min ven Yuri, og da han nu arbejder på markedet som frivillig, så var det nærliggende at vi tog sammen derud igen, med ham som guide.

middelaldermarked-2015-43

I 2013 var det enten en lørdag eller søndag vi var derude, -så derfor var markedet allerede godt i gang. I år var vi derude om fredagen, hvilket var markedets første dag, så det lagde en dæmper på tilstrømningen af mennesker. Yuri fortalte mig at det var helt naturligt, og når først det var weekend, så dukkede folk op. Vejret var desværre langtfra lige så godt som forrige år, hvilket naturligvis også har noget at sige, når det drejer sig om publikumstilstrømningen. Søndagen i år, var vejrliget nu ganske fint, så mon ikke der har været pænt besøgt derude alligevel?

middelaldermarked-2015-47

I de 2 år der er gået siden sidst, er markedet vokset betydeligt, og der er nu kommet blandt andet, 2 store kamp arenaer til, plus meget mere.

middelaldermarked-2015-3

Her bliver der set på lædervarer. Det tog ikke Yuri mange sekunder at beslutte sig for en ny læderpung, så han kunne have sin papirer og mobiltelefon forsvarligt låst af vejen..

middelaldermarked-2015-54

Overalt hvor man kommer rundt på markedet, er der noget at se på. Her bliver der underholdt med ild og fakler, hvilket var et hit for dem som sad og kiggede på.

middelaldermarked-2015-32

Skulle sulten melde sig, så var der rigelig mulighed for at få noget at spise eller drikke. Her bliver der lavet pandekager.

middelaldermarked-2015-17

Selvom det var første dag ud af 4, så melder trætheden sig alligevel. Mens far sover, hygger poden sig med sit legetøj.

middelaldermarked-2015-66

Der var enkelte gange hen af dagen hvor solen kiggede frem, og der var det rigtig skønt 🙂

middelaldermarked-2015-59

Link til Middelaldermarkedet

Relaterede fotos: