maj 27, 2024

Middelaldermarked i Valbyparken-2015

Af Michael Bonnevie

 

For 3 år siden var jeg første gang på Middelaldermarked i Valbyparken. (2013 indlægget) Det var lidt af en oplevelse, så i år måtte det gentages.

Sidst var jeg derude med min ven Yuri, og da han nu arbejder på markedet som frivillig, så var det nærliggende at vi tog sammen derud igen, med ham som guide.

middelaldermarked-2015-43

I 2013 var det enten en lørdag eller søndag vi var derude, -så derfor var markedet allerede godt i gang. I år var vi derude om fredagen, hvilket var markedets første dag, så det lagde en dæmper på tilstrømningen af mennesker. Yuri fortalte mig at det var helt naturligt, og når først det var weekend, så dukkede folk op. Vejret var desværre langtfra lige så godt som forrige år, hvilket naturligvis også har noget at sige, når det drejer sig om publikumstilstrømningen. Søndagen i år, var vejrliget nu ganske fint, så mon ikke der har været pænt besøgt derude alligevel?

middelaldermarked-2015-47

I de 2 år der er gået siden sidst, er markedet vokset betydeligt, og der er nu kommet blandt andet, 2 store kamp arenaer til, plus meget mere.

middelaldermarked-2015-3

Her bliver der set på lædervarer. Det tog ikke Yuri mange sekunder at beslutte sig for en ny læderpung, så han kunne have sin papirer og mobiltelefon forsvarligt låst af vejen..

middelaldermarked-2015-54

Overalt hvor man kommer rundt på markedet, er der noget at se på. Her bliver der underholdt med ild og fakler, hvilket var et hit for dem som sad og kiggede på.

middelaldermarked-2015-32

Skulle sulten melde sig, så var der rigelig mulighed for at få noget at spise eller drikke. Her bliver der lavet pandekager.

middelaldermarked-2015-17

Selvom det var første dag ud af 4, så melder trætheden sig alligevel. Mens far sover, hygger poden sig med sit legetøj.

middelaldermarked-2015-66

Der var enkelte gange hen af dagen hvor solen kiggede frem, og der var det rigtig skønt 🙂

middelaldermarked-2015-59

Link til Middelaldermarkedet

Relaterede fotos:

admin

Jeg er 56 år, -født og opvokset på Islands Brygge, og har derefter boet et par andre steder på Amager. Formålet med gamle-dage.dk er at gemme nogle indtryk og minder fra en svunden tid, som jeg mange gange tænker tilbage på med stor glæde. En lille del af de billeder jeg viser i bloggen er fundet på nettet, men størstedelen har jeg selv stået for, -og Jeg prøver så vidt muligt at kildeangive billeder og tekst som ikke er mine egne. Skulle det ske at jeg har brugt et billede eller andet som rettighedshaveren mener jeg ikke må bruge pga. diverse omstændigheder, så send mig en mail, og jeg vil straks fjerne billedet eller teksten. Du kan komme i kontakt med mig via information i toppen af siden.. Vil du bruge et af mine billeder, så værsgo! Bare husk at kreditere eller linke tilbage! :-)

View all posts by admin →

One thought on “Middelaldermarked i Valbyparken-2015

  1. Lækker gennemgang af Middelalder Markedet i Valby Parken. De 65 Billeder `Af Sublim Kvalitet`, highlighter markedsstemningen og det kolossale arbejde der er lagt i arrangementet, af mennesker der brænder for at bringe liv i Middelalderens Historie og bringe livet , `den gang`, `Live`, til den undrene Public….

    Selv facineres jeg af Billederne nr. 45-46 og 57-58, det er Dyrebilleder som har den fotografiske kvalitet der bare er misundelsesværdig, jeg er facineret af den Ugle og Hesten med Vintersokker, og enkelvis, når jeg gennemgår dem alle, står jeg tilbage med en oplevelse af at have været der selv…….. Tak for det Admin…..

    M.v.h. gb……..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.