Af Michael Bonnevie

 

Islands Brygges fødselsdag, som traditionen tro fejres ved at Gunløgsgade lukkes af, -og gaden fyldes med boder og stader, havde desværre vejr guderne imod sig i år. Sidste år var vejret fremragende, men som vejret har været i år, havde det nok været mere held end forstand, hvis vejret havde artet sig på dagen.

Jeg var også i år, med til at sætte borde og stole op for Islands Brygges lokalarkiv, og der var lovet kraftige byger fra morgenstunden. Det varede da heller ikke længe, førend himlens sluser åbnede sig, og der var skybruds lignende tilstande over Bryggen. Regnen kom meget pludseligt, så derfor var der mange af de fremmødte, der ikke nåede at få dækket deres ting og sager til.

islands-brygges-110-aars-foedselsdag-1

Jeg så adskillige boder, hvor det hele sejlede i vand. Rigtig ærgerligt, men jeg oplevede at folk trods alt tog det med et smil 🙂

islands-brygges-110-aars-foedselsdag-5

islands-brygges-110-aars-foedselsdag-20

Jeg var kun tilstede i de første par timer af dagen, og jeg ved at der kom en del mere vand henover dagen. Jeg håber dog at folk holdt humøret højt trods alt, og fødselsdagen blev en succes..

Hestevogn Turen var som altid velbesøgt. Verner fra lokalarkivet guidede igen i år.

islands-brygges-110-aars-foedselsdag-32

Den her lille størrelse, lå sikkert og tænkte sit, med al den regn 🙂

islands-brygges-110-aars-foedselsdag-8

Rundt omkring i gaden, var der mulighed for at købe mad og drikke. Her var der blandet andet kage for en rund 5 krone.

islands-brygges-110-aars-foedselsdag-12

Relaterede fotos: