maj 27, 2024

Oppe på Ikea taget, ved Fisketorvet

Af Michael Bonnevie

 

Var et smut forbi det nye Ikea, for at se det grønne tag.

For noget tid siden, var jeg også derude, for at se de nye Kaktus tårne. Dengang var Ikea og det grønne tag, stadigvæk under konstruktion, -derfor måtte jeg en tur forbi igen.
Jeg ville gøre turen færdig, og fordi jeg var spændt på, hvordan tagterrassen ville tage sig ud.

Ikea-taget-6

Var det turen værd? Både og! Taget er sådan set færdigt, og man kan gå rundt deroppe, på små stier, og se udover byen fra diverse vinkler. Desværre er det lidt tidligt i processen, i forhold til det grønne. Jo, der var masser af spirende grønt deroppe, men det var stadigvæk nyplantet og temmelig bart, – så henover sommeren, eller til næste år, skal jeg forbi igen, for at se hvordan der så vil se ud! Jeg er sikker på, at når det hele er groet til, med blomster, træer, hække og andet grønt, at det vil være super fint! Jeg glæder mig!

Ikea-taget-12

Ikea-taget-15

Ikea-taget-21

Link til mit første besøg derude..

Kaktustårnene og IKEA

Relaterede fotos:

admin

Jeg er 56 år, -født og opvokset på Islands Brygge, og har derefter boet et par andre steder på Amager. Formålet med gamle-dage.dk er at gemme nogle indtryk og minder fra en svunden tid, som jeg mange gange tænker tilbage på med stor glæde. En lille del af de billeder jeg viser i bloggen er fundet på nettet, men størstedelen har jeg selv stået for, -og Jeg prøver så vidt muligt at kildeangive billeder og tekst som ikke er mine egne. Skulle det ske at jeg har brugt et billede eller andet som rettighedshaveren mener jeg ikke må bruge pga. diverse omstændigheder, så send mig en mail, og jeg vil straks fjerne billedet eller teksten. Du kan komme i kontakt med mig via information i toppen af siden.. Vil du bruge et af mine billeder, så værsgo! Bare husk at kreditere eller linke tilbage! :-)

View all posts by admin →