juni 14, 2024

Søndergården

Af Michael Bonnevie

 

Der findes et hav af sider som min, omhandlende de gode gamle dage, men grandts.dk er af de sider som jeg i flere år har besøgt regelmæssigt, -og den er virkelig et besøg værd.

På siden findes et væld af historier og billeder fra Amager, samt meget mere.

Jeg bor selv på Amager i Søndergården, og ville derfor se om ikke der skulle gemme sig lidt godter omhandlende denne. Det gjorde der 🙂

Meget ligner sig selv, men dengang var der butikker på hjørnerne, og en skøn stemning som man ikke finder mere, desværre..

Billederne er fra Grandts, og er af en Hr. Egon Bruun.

Jeg har lånt et par billeder som jeg syntes er sjove, da jeg selv bor tæt på, hvor grøntforretningen engang lå:-)

Søndergården i dag..

Relaterede fotos:

admin

Jeg er 56 år, -født og opvokset på Islands Brygge, og har derefter boet et par andre steder på Amager. Formålet med gamle-dage.dk er at gemme nogle indtryk og minder fra en svunden tid, som jeg mange gange tænker tilbage på med stor glæde. En lille del af de billeder jeg viser i bloggen er fundet på nettet, men størstedelen har jeg selv stået for, -og Jeg prøver så vidt muligt at kildeangive billeder og tekst som ikke er mine egne. Skulle det ske at jeg har brugt et billede eller andet som rettighedshaveren mener jeg ikke må bruge pga. diverse omstændigheder, så send mig en mail, og jeg vil straks fjerne billedet eller teksten. Du kan komme i kontakt med mig via information i toppen af siden.. Vil du bruge et af mine billeder, så værsgo! Bare husk at kreditere eller linke tilbage! :-)

View all posts by admin →

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.