maj 23, 2024

I Byen og på Bryggen

Af Michael Bonnevie

 

En af mine interesser er at fotografere, og nedenstående billeder er taget på en kombineret by og Brygge vandring sammen med min storebror, som er ligeså stor nostalgiker som mig selv.

Jeg valgte at tage nogle billeder som “næsten” kunne være taget for mange år siden.

Billeder fra Islands brygge og indre København

Det er meget svært at finde noget autentisk gammelt at fotografere, men jeg syntes alligevel at det er lykkedes meget godt. Specielt de sidste billeder fra Bryggen med altanerne, har en følelse af noget af den magi jeg husker fra min barndom.

Billeder fra Islands brygge og indre København

 

 

Relaterede fotos:

admin

Jeg er 56 år, -født og opvokset på Islands Brygge, og har derefter boet et par andre steder på Amager. Formålet med gamle-dage.dk er at gemme nogle indtryk og minder fra en svunden tid, som jeg mange gange tænker tilbage på med stor glæde. En lille del af de billeder jeg viser i bloggen er fundet på nettet, men størstedelen har jeg selv stået for, -og Jeg prøver så vidt muligt at kildeangive billeder og tekst som ikke er mine egne. Skulle det ske at jeg har brugt et billede eller andet som rettighedshaveren mener jeg ikke må bruge pga. diverse omstændigheder, så send mig en mail, og jeg vil straks fjerne billedet eller teksten. Du kan komme i kontakt med mig via information i toppen af siden.. Vil du bruge et af mine billeder, så værsgo! Bare husk at kreditere eller linke tilbage! :-)

View all posts by admin →

One thought on “I Byen og på Bryggen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.