Juleparade på Amagerbrogade-2016

Af Michael Bonnevie

 

Den årlige juleparade på Amagerbrogade, løb af stablen i lørdags. Sidste år var der problemer med juleudsmykningen af Amagerbrogade, og det var mildest talt et ynkeligt syn.

I år er problemet løst, og gaden er udsmykket som den plejer at være op til jul. En lille ting der dog undrede, var at guirlanderne var tændt allerede et par dage før, så noget var alligevel anderledes..

Ellers er der såmænd ikke så meget at tilføje, end at det som vanligt var hyggeligt, og fremmødet var stort som jeg oplevede det.

juleoptog-paa-amagerbrogade-2016-49

juleoptog-paa-amagerbrogade-2016-43

juleoptog-paa-amagerbrogade-2016-64

juleoptog-paa-amagerbrogade-2016-62

juleoptog-paa-amagerbrogade-2016-59

juleoptog-paa-amagerbrogade-2016-51

juleoptog-paa-amagerbrogade-2016-47

 

Relaterede fotos:

One thought on “Juleparade på Amagerbrogade-2016

  1. Og det skete i de dage !
    Så blev det endelig Jul, udstillingerne florerer over hele Byen og Juleoptog går på Hovedstrøg og i Gågader, Juletræerne tændes og forventningernes glæde tændes i Sind og Øje.
    24 Dage til Juleaften, Dankort Gløder og BUDGETTERNE planlægges indtil mindste detaljer, egne ønsker træder i baggrunden, det vigtige nu er Hyggen, Mørket, Lysene, Nisser og Juletræer, vi må det, vi skal det, vi vil det, Børnene, Familierne og Vennerne skal vide at vi tænker på dem og vi er der for dem !
    Den årlige Parade på Amagerbrogade, engagementet er fantastisk, Billederne beskrivende og Admins deltagelse som Reporter, en nydelse at se og gense……….
    M.v.h. gb………..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.