Af Michael Bonnevie

 

Efter at have set på byggeriet i forlængelse af vores gård, Søndergården i en rum tid,- Var der i lørdags indvielse af Børnekulturhus Amars “Det skæve slot”

Ved siden af spillestedet Amar bio, har der i længere tid været gang i et større byggeri, med der tilhørende støj og tung trafik til og fra byggepladsen. Som beboer i Søndergården, og derfor nabo til både spillestedet og ny byggeriet, har jeg gået og spekuleret over hvad det mon var der blev bygget?

dsc_0636

Det blev hurtigt klart, at huset ikke antog “normale” former, da der er skæve vinkler overalt. Det har været svært at gætte hvad det skulle huse?

Her ses bygningen fra vores baggård. Er det pænt, grimt, flot? Jeg ved det ikke? men det er nok ikke det byggeri der falder mest i hak med de oprindelige bygninger, og det er muligvis tidens trend? Umiddelbart ser det ufærdigt ud, men nu efter det er åbnet, så tror jeg faktisk det er meningen? Som man kan se, så stikker vinduerne underligt ud af væggene, og det føles som om der mangler et lag mursten eller andet der kunne få bygningen til at se “normal” ud

dsc_0597

Noget af det giver god mening nu, da jeg ved det er et hus for børn og unge, og efter jeg har været derinde og snuse rundt, så falder tingene lidt mere på plads.  Der fungerer det som det skal, og specielt sceneområdet syntes jeg er lykkedes fint 🙂

dsc_0626

Her ses et legeområde for børn. Det skal nok blive populært

dsc_0629

 

Relaterede fotos: