december 1, 2023

Mine brygge fotos

Af Michael Bonnevie

 

Min mor har en kæmpe samling af billeder fra hele vores opvækst. Jeg gennemgik et par albums for at se om der gemte sig nogle brygge billeder, og minsandten om ikke der gjorde. Billederne er fra slut 60-erne til midt 80’erne.

Her er jeg på den ‘lille’ legeplads, ved Leifsgade og Gunløgsgade.

Admin som lille på Islands brygge

De sort hvide fotos er af min far og mor der går tur på bryggen, samt et par stykker af mig og min storebror på legepladsen. For de stedkendte skulle det ikke være svært at se hvor billederne er taget. Vi boede en overgang i Njalsgade, og de billeder hvor der bliver spillet fodbold i gården er derfra.

Relaterede fotos:

admin

Jeg er 56 år, -født og opvokset på Islands Brygge, og har derefter boet et par andre steder på Amager. Formålet med gamle-dage.dk er at gemme nogle indtryk og minder fra en svunden tid, som jeg mange gange tænker tilbage på med stor glæde. En lille del af de billeder jeg viser i bloggen er fundet på nettet, men størstedelen har jeg selv stået for, -og Jeg prøver så vidt muligt at kildeangive billeder og tekst som ikke er mine egne. Skulle det ske at jeg har brugt et billede eller andet som rettighedshaveren mener jeg ikke må bruge pga. diverse omstændigheder, så send mig en mail, og jeg vil straks fjerne billedet eller teksten. Du kan komme i kontakt med mig via information i toppen af siden.. Vil du bruge et af mine billeder, så værsgo! Bare husk at kreditere eller linke tilbage! :-)

View all posts by admin →

4 thoughts on “Mine brygge fotos

  1. Minder, minder, minder !!!!!!! Var der jo selv, det kan gøre helt ondt at tankerne sættes i selvsving med gamle dage, genkendelsernes glæder der ikke forsvinder, synet, duften, følelserne, det hele er der lyslevende. Nostalgien lever !!!!!!!!!!

  2. Billede 13 i billedsamlingen fra Bryggen er da den MC jeg fræsede op af Njalsgade på?? 🙂

  3. Den larmede da meget godt ihvertfald. Og jeg glemmer ikke at jeg var lige ved at blive tromlet ned ved Irma (tror jeg butikken hed dengang)?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.