april 19, 2024

Fredagsrock i Tivoli med Tim Christensen

Af Michael Bonnevie

 

Så var der Fredagsrock i Tivoli med Tim Christensen.

Kæresten og jeg slog et smut omkring Tivoli, da vi meget gerne ville høre Tim Christensen live. Det var samtidig en god mulighed for mig at teste mit Nikon D3200 i en aftensituation.

dsc_0503

Jeg har efterhånden fået styr på de fleste ting i kameraet, så jeg kan lave de billeder jeg forestiller mig i hovedet. Denne aften kørte jeg med automatisk ISO helt op til  3200, og det syntes jeg faktisk kameraet klarede helt udmærket. Det er dog sjældent den går helt derop, pga. det meget lys fra scenen.

dsc_0527

Der er selvfølgelig noget kamera støj når man banker ISO-en så højt op, men hellere det end billeder der står uskarpt.. Derudover kørte jeg på S (lukker) med hastighed fra 50 til 150

Relaterede fotos:

admin

Jeg er 56 år, -født og opvokset på Islands Brygge, og har derefter boet et par andre steder på Amager. Formålet med gamle-dage.dk er at gemme nogle indtryk og minder fra en svunden tid, som jeg mange gange tænker tilbage på med stor glæde. En lille del af de billeder jeg viser i bloggen er fundet på nettet, men størstedelen har jeg selv stået for, -og Jeg prøver så vidt muligt at kildeangive billeder og tekst som ikke er mine egne. Skulle det ske at jeg har brugt et billede eller andet som rettighedshaveren mener jeg ikke må bruge pga. diverse omstændigheder, så send mig en mail, og jeg vil straks fjerne billedet eller teksten. Du kan komme i kontakt med mig via information i toppen af siden.. Vil du bruge et af mine billeder, så værsgo! Bare husk at kreditere eller linke tilbage! :-)

View all posts by admin →

2 thoughts on “Fredagsrock i Tivoli med Tim Christensen

  1. Stor respekt !!!!!!!!!!!
    Rigtigt gode Billeder af Tivoli `By Night`, Senen, Lyset , Stemningen, Lyset fra Nimb, Balkonen, Plænen. FREDAGS ROCK, denne gang med Tim Christensen fra Dizzy miss Lissy, det er ikke mit Gamle Tivoli, men skal det være det ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.