maj 27, 2024

Lord of the ring

Af Michael Bonnevie

 

Så blev betalings ringen omkring København ikke til noget alligevel, og jeg vil ikke påstå at jeg er ked af den udvikling.

Jeg tror på andre former for trængselsafgifter, og det kuldsejlede forslag ramte helt galt i forhold til de mange mennesker der pendler til og fra omegnskommunerne..

Jeg så et billede af Villy Søvndal som Lord of the ring, og syntes det var ret sjovt. Der var dog ikke særlig godt udført, så jeg har lavet min egen version. Det er ment kærligt, og det håber jeg at det kommer til at fremstå som 🙂

admin

Jeg er 56 år, -født og opvokset på Islands Brygge, og har derefter boet et par andre steder på Amager. Formålet med gamle-dage.dk er at gemme nogle indtryk og minder fra en svunden tid, som jeg mange gange tænker tilbage på med stor glæde. En lille del af de billeder jeg viser i bloggen er fundet på nettet, men størstedelen har jeg selv stået for, -og Jeg prøver så vidt muligt at kildeangive billeder og tekst som ikke er mine egne. Skulle det ske at jeg har brugt et billede eller andet som rettighedshaveren mener jeg ikke må bruge pga. diverse omstændigheder, så send mig en mail, og jeg vil straks fjerne billedet eller teksten. Du kan komme i kontakt med mig via information i toppen af siden.. Vil du bruge et af mine billeder, så værsgo! Bare husk at kreditere eller linke tilbage! :-)

View all posts by admin →

3 thoughts on “Lord of the ring

 1. Betalingsring – Trængselsafgifter – Begrænsninger af Partikelforureningen – Bedre plads på Cykelstierne og bedre plads til Fodgængerne – Tobaksrygningen nedsat overalt og alligevel dør medmennesker? `Beboere`, af Luftforurening i et foruroligende omfang, Lungesygdomme, Kol og andre `Gebrækkeligheder`, højere Dødelighed end i Oplandet, stortrives i Storbyen og også på Bryggen efter Kulpladserne og Soyakagen, nu nøjes vi med at skyde skylden på Passiv Rygning på Offentlige Pladser, og glæder os over Husejernes Besparelser, ved kørsel uden Afgifter i København, og nyder Duften af den dyre Dieselolie og forbrændte Benzin, medens vi reparerer på nedslidte Gader og Veje, Fortove og Cykelstier, og også glæder os over en Hovedstad med et Forretningsliv, totalt udenfor konkurrence Prismæssigt med nabolandenes Byer og deres forretningsliv. Vi er Københavnere, vi handler stort set her efter nedlæggelsen af Spritbådene, vi har Christiansborg med Regeringen indenfor rækkevidde, de der bygger Motorveje i Jylland og påbegynder en Femern Bro til Tyskland, vi nyder stemningen i Byen, den dyre ØresundsBro til Malmø, Skuespilhusene, Museerne og byder Gæsterne velkomne, hvorfra de måtte komme og hvorfor, og deler ud af faciliteterne til de der måtte have et behov, ud over egne Græsplæner og Ligusterhække, om de arrivere fra Rumænien eller Gentofte ! Vi har Vestager, Søvndal og Helle når hun ikke er ude i verden, vi har det hele men ingen Betalingsring !!!

 2. Gb, det er herligt skrevet, og man kan jo tydeligt ane et gigantisk glimt i øjet 🙂
  Som vi også talte om, så er det den passive rygning der nu får skylden de mange røg/partikel relaterede sygdomme, og noget skal jo være syndebuk i den ligning. Hvad der så ikke bliver nævnt som oftest, er hvor meget krydstogsskibene, og i det hele taget skibsfarten forurener i forhold til biltrafikken. Det er jo uden sammeligning, men det glemmes! Jeg har set tal, der fortæller at eks Mærsk flåde, sviner mere end samtlige biler i verden, så forestil dig hvor meget den samlede skibstrafik egentlig laver af ravage..
  Skibstrafikken er så undtaget af Kyotoaftalen, hvilket jo slet ikke giver mening? Det må være ren politik og økonomiske interesser der spiller ind her..

  Dertil kommer, som du nævnte,- diesellokomotiver, og lastbiler, busser som kører uden partikelfilter mv. Og gud hjælpe mig om ikke de der kører med partikelfiltre, piller dem af, eller fusker med dem, som set i kontant.

  Og så lige et par link til eftertanke: http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-1229857/How-16-ships-create-pollution-cars-world.html

 3. Yes – Yes – Yes – Lad det hermed være sagt (husket og fastslået) een gang for alle. Dette med et inderligt ønske om en god Sommer for os Københavnere (og alle andre), på trods af massive udgravninger overalt, til Metro byggerier og hvad Regeringen ellers finder på, i deres uendelige visdom på Chrisiansborg, det er trods alt tilendebragt i 2018. !!! De nye Motorveje og El drevne Tog kommer i Jylland, de glæder sig i denne tid, de mangler (ikke) Julesneen Hvid.
  P.S. Læs Links fra Admin og lær.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.