maj 23, 2024

Julemarked på Kongens nytorv 2019

Af Michael Bonnevie

 

Julemarkederne i København, har det med at vokse år for år, og julemarkedet på Kongens Nytorv er ingen undtagelse!

Julemarkederne er sgu meget hyggelige, også selvom det er nemt at se, at de fleste af boderne er bestyret af udlændinge, der sikkert er kommet herop, med det ene formål for øje, -at lave julemarked. Det er de også gode til! men det kunne være rart, at det fik et mere Dansk præg, når nu det er her boderne skal stå. Jeg smuttede en tur ind på Kongens nytorv, da jeg vidste, at derinde var der et temmelig stort julemarked. Det har været der i flere år, men i år, er det vokset i omfang, og går nu fra foran Hotel D’Angleterre, til lige overfor Nyhavn. Der er mange gode billeder i sådan et marked, også selvom det mest er madboder og i den dur.

Jeg slæbte mit Nikon D600 med Sigma 35 Art med, da det nok er det , som håndterer den dunkle belysning bedst. Jeg måtte stille Iso på 1600, for at få lukkertider der var acceptable. Det giver lidt støj, men ikke mere end at det meste kan fjernes i Lightroom.

Julemarked Kongens nytorv 2019-5

Julemarked Kongens nytorv 2019-7

Julemarked Kongens nytorv 2019-19

Julemarked Kongens nytorv 2019-26

Julemarked Kongens nytorv 2019-28

Julemarked Kongens nytorv 2019-37

Link til Julemarkedet

 

Relaterede fotos:

admin

Jeg er 56 år, -født og opvokset på Islands Brygge, og har derefter boet et par andre steder på Amager. Formålet med gamle-dage.dk er at gemme nogle indtryk og minder fra en svunden tid, som jeg mange gange tænker tilbage på med stor glæde. En lille del af de billeder jeg viser i bloggen er fundet på nettet, men størstedelen har jeg selv stået for, -og Jeg prøver så vidt muligt at kildeangive billeder og tekst som ikke er mine egne. Skulle det ske at jeg har brugt et billede eller andet som rettighedshaveren mener jeg ikke må bruge pga. diverse omstændigheder, så send mig en mail, og jeg vil straks fjerne billedet eller teksten. Du kan komme i kontakt med mig via information i toppen af siden.. Vil du bruge et af mine billeder, så værsgo! Bare husk at kreditere eller linke tilbage! :-)

View all posts by admin →

One thought on “Julemarked på Kongens nytorv 2019

  1. Stemningen !!!
    Endelig, nu er det Jul igen, vi har fået Kgs. Nytorv tilbage, dog uden Skøjtebane men med Krinsen intakt og Juleboderne, Lyset på Anleterre og Magasin der stråler om kap med Øjnene på alle de glade Mennesker der defilere forbi Standene, overfyldt med Juletilbud og Hurtigmad for de trængende, der næsten ikke kan lade være med at fristes af alle de eksotiske sager de er presenteret for.
    Alt dette til akkompagnement af den omkransede trafik og det mylder af Bus,Tog og Metro rejsende der til stadighed befolker Pladsen……
    Tak skal du have for en dejlig Reportage med en mangfoldighed af stemningsfuldt Billeder Admin……
    M.v.h.gb…….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.