april 19, 2024

Kulturhavn festival 2019

Af Michael Bonnevie

 

I weekenden var der Kulturhavn festival i Københavns havn. Som altid, var jeg bænket ved togvognen ved Islands brygge, og kunne følge med i løjerne.

Jeg tror at jeg har nævnt det før, men for hvert år der går, bliver der mindre og mindre Kulturhavns aktivitet at spore. Noget af grunden, er at festivalen er spredt ud i hele havnen fra nord til syd, så selvfølgelig vil der være mindre omkring Islands brygge. Alligevel er det rigtig ærgerligt at se, når man som jeg, har været her de sidste mange år, og kun oplevet en forringelse. I gamle dage, var hele havnefronten fyldt med boder, fra Langebro, og rigtig langt ud efter togvognen, som nu er der hvor det hele ender. Jeg gik en tur for at tage billeder, men der var virkelig ikke meget at tage billeder af. Udover Lokalarkivets togvogn, og de de scener der var stillet op ved Kulturhuset, var der kun 3-4 ting ting til. Det var virkelig skrabet i år! Mennesker var der nok af, men det var nok også meget på grund af det gode vejr. Havnekanten er jo et trækplaster om sommeren, for folk der vil nyde solen, og badefaciliteterne. Lige bag ved togvognen var der opsat en del Petanque og volleyball baner, så der var naturligt en del mennesker, men om det var en del af Kulturhavnen, ved jeg ikke?

I de 3 dage hvor der er Kulturhavn, er der gratis transport mellem de forskellige Kulturhavns tilbud i havnen, via vandbus, og det er der selvfølgelig mange der har benyttet sig af. På den måde vil det hele nok give mere mening. For dem der ikke orker at pendle rundt i havnen, vil tilbuddene nok virke noget middelmådige..

Foto høsten var ikke stor på grund af ovenstående, men man kan da fornemme hvordan det hele tog sig ud.

Ps. Lokalarkivet havde et par gode dage! Der kom rigtig mange forbi til en sludder, eller for at se vores billedudstilling i togvognen.

Kulturhavn 2019-23

Kulturhavn 2019-14

Kulturhavn 2019-3

Kulturhavn 2019-8
 

Relaterede fotos:

admin

Jeg er 56 år, -født og opvokset på Islands Brygge, og har derefter boet et par andre steder på Amager. Formålet med gamle-dage.dk er at gemme nogle indtryk og minder fra en svunden tid, som jeg mange gange tænker tilbage på med stor glæde. En lille del af de billeder jeg viser i bloggen er fundet på nettet, men størstedelen har jeg selv stået for, -og Jeg prøver så vidt muligt at kildeangive billeder og tekst som ikke er mine egne. Skulle det ske at jeg har brugt et billede eller andet som rettighedshaveren mener jeg ikke må bruge pga. diverse omstændigheder, så send mig en mail, og jeg vil straks fjerne billedet eller teksten. Du kan komme i kontakt med mig via information i toppen af siden.. Vil du bruge et af mine billeder, så værsgo! Bare husk at kreditere eller linke tilbage! :-)

View all posts by admin →

One thought on “Kulturhavn festival 2019

  1. Yea Man ! Det kan godt være at det kunne syntes skrabet, men den store Event løb af stablen igen som traditionen bød, og utallige frivillige, incl. Admin, har lagt sjæl i afviklingen igen i år, Hatten af for alle deltagerne ogHatten af for Admin der igen, igen, divertere os andre med en Billed Reportage fra begivenheden. Rigtigt dejligt !
    M.v.h. gb…….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.