maj 27, 2024

Bone’s Amagerbrogade 132

Af Michael Bonnevie

 

I dag åbnede Bone’s på Amagerbrogade 132

Hvorfor skriver jeg nu pludselig om en restaurant? Jo, for bygningen hvor Bone’s åbner, har jeg skrevet om før. Det er i et indlæg der hedder Facader og skilte

Som beskrevet i mit tidligere indlæg om bygningen, så går jeg forbi den næsten dagligt på min vej til træning, og har med forundring set hvordan bygningen fra at være en ruin, nu igen er kommet til live, takket være de nye ejere.

dsc_0035

Jeg var forbi i dag, fordi jeg vidste at restauranten åbnede, og måske var jeg heldig og kunne forevige det med mit kamera. Det er blevet rigtigt flot, med respekt for den oprindelige arkitektur.

Da jeg dukkede op lidt over 11, var der ikke kommet nogle endnu, udover et par ansatte som gik rundt og ordnede de sidste ting førend døren blev åbnet. Jeg bankede forsigtigt på et vindue, og en flink mand åbnede døren. Jeg fortalte ham, at jeg havde fulgt bygningen fra Sidelinien, og meget gerne ville tage lidt billeder før publikum fik adgang. Jeg kom ind uden videre, og fik lov til at gå rundt i restauranten og skyde billeder, og indsnuse atmosfæren.

dsc_0002

Jeg har rejst en del i USA, og da restaurantens tema er fra det forjættede land, så var jeg spændt på at se hvordan de havde indrettet sig. Jeg kan sige med det samme, at det er meget autentisk, og der er ikke noget der står tilbage for “the real thing :-)”

dsc_0018

dsc_0032

dsc_0030

Jeg takker Bone’s mange gange, fordi jeg fik lov til at skyde lidt billeder 🙂 og nu mangler jeg bare at kigge forbi og få mig en god gammeldags burger.

Link til Bone’s


Vis stort kort

Relaterede fotos:

admin

Jeg er 56 år, -født og opvokset på Islands Brygge, og har derefter boet et par andre steder på Amager. Formålet med gamle-dage.dk er at gemme nogle indtryk og minder fra en svunden tid, som jeg mange gange tænker tilbage på med stor glæde. En lille del af de billeder jeg viser i bloggen er fundet på nettet, men størstedelen har jeg selv stået for, -og Jeg prøver så vidt muligt at kildeangive billeder og tekst som ikke er mine egne. Skulle det ske at jeg har brugt et billede eller andet som rettighedshaveren mener jeg ikke må bruge pga. diverse omstændigheder, så send mig en mail, og jeg vil straks fjerne billedet eller teksten. Du kan komme i kontakt med mig via information i toppen af siden.. Vil du bruge et af mine billeder, så værsgo! Bare husk at kreditere eller linke tilbage! :-)

View all posts by admin →

4 thoughts on “Bone’s Amagerbrogade 132

 1. Gode billeder af en fantastisk forvandling, yderst tilirængt, efter at have fulgt hvad man troede, var en forestående nedrivning ! Der sker noget på Amager, nu mangler `om og udbygningen af Amagerbrogade`, det bliver nu også spændende at følge……Planen er lagt !
  M.v.h. gb.

 2. Ja, det er ikke så ringe endda..

  Jeg skal forbi på et tidspunkt om aftenen og snuppe et par billeder udefra. Det har et rigtig flot lys

 3. Hej MGB,

  Hvis jeg var dig ville jeg skyde mig at få taget et godt screenshot af det man ser på Google Satelite View lige nu! Det kunne måske bruges til et næste indlæg om bygningen! For som man ser på bygningen (også os der har set den før og under byggeriet), så har de jo beholdt den gamle skal – og det ses tydeligt på Google’s kort.

  Blot en idé!

 4. Jeg kom lige forbi dine BONES Billeder igen, jeg læste også hvad du skrev d. 15./1.-14 om eventuelle Billeder udefra, dertil kommer selvfølgelig det de serverer og Priserne ? Holder de standarden og blev det som forventet, nu bor jeg på Østerbro men har Rødderne solidt Plantet på Amager, nærmere bestemt Islands Brygge, hvor jeg for ganske nyligt har besøgt en af Bryggens Spisesteder, og jeg må sige at jeg er glædeligt overrasket over udviklingen også her…
  M.v.h. gb………………

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.