maj 27, 2024

Showreel 2006

Af Michael Bonnevie

 

I 2006 blev jeg uddannet som 3D digital artist, fra Truemax academy i Vanløse. Jeg har ikke brugt min uddannelse til så meget, udover en periode i filmbyen i Avedøre, hos KMA, Krogh Mortensen animation, og en periode på et år, hvor jeg var freelancer i mit eget firma, Graphicsound.

Jeg sad og kiggede mine forskellige filer igennem, og faldt over min afgangs showreel fra Truemax. Det er altid sjovt at se sine gamle ting igen, specielt når man ikke har set dem i et par år. Meget ville være anderledes nu, da jeg helt sikkert ser tingene med andre og mere kritiske øjne i dag.

Forleden startede jeg så småt på at genfinde 3D glæden igen. Den har været væk en rum tid, da jeg brændte ud og ikke rigtig gad det mere. Jeg vil helt sikkert begynde at lave små ting igen, og heldigvis kan jeg stadigvæk huske det meste. Der er enkelte ting jeg har svedt ud, men det er mere i selve softwaren, og ikke hvordan 3D skal skrues sammen. Et par uger, og jeg er kørende 🙂

 

Relaterede fotos:

admin

Jeg er 56 år, -født og opvokset på Islands Brygge, og har derefter boet et par andre steder på Amager. Formålet med gamle-dage.dk er at gemme nogle indtryk og minder fra en svunden tid, som jeg mange gange tænker tilbage på med stor glæde. En lille del af de billeder jeg viser i bloggen er fundet på nettet, men størstedelen har jeg selv stået for, -og Jeg prøver så vidt muligt at kildeangive billeder og tekst som ikke er mine egne. Skulle det ske at jeg har brugt et billede eller andet som rettighedshaveren mener jeg ikke må bruge pga. diverse omstændigheder, så send mig en mail, og jeg vil straks fjerne billedet eller teksten. Du kan komme i kontakt med mig via information i toppen af siden.. Vil du bruge et af mine billeder, så værsgo! Bare husk at kreditere eller linke tilbage! :-)

View all posts by admin →

One thought on “Showreel 2006

  1. Dybt, dybt imponerende, smadder misundelig, kunne man bare selv, forstår pludselig bedre tiden brugt og tiden man selv skulle bruge, hvis bare man selv besad evnerne og de kunstnerriske udtryk der er nødvendige for en sådan produktion !!!!!!!!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.