maj 27, 2024

Mc træf på Ullerup marked 2004

Af Michael Bonnevie

 

Jeg dykkede ned i mit billedmateriale og faldt over nogle billeder fra Ullerup marked i 2004. Der var Mc træf derude, og da jeg altid har interesseret mig for motorcykler, så tog jeg en stak billeder.

Billederne har indtil nu ligget hengemt på mit backup drev, men jeg syntes egentlig de passer meget godt i min blog.

0002

Ullerup er et sted jeg har været en del gange, og jeg er ked af det er et overstået kapitel 🙁 Der var en god stemning derude, og man kunne altid finde noget sjovt at kigge på.

Den lettere lyssky personage på billedet, er mig i mine velmagtsdage 🙂

Relaterede fotos:

admin

Jeg er 56 år, -født og opvokset på Islands Brygge, og har derefter boet et par andre steder på Amager. Formålet med gamle-dage.dk er at gemme nogle indtryk og minder fra en svunden tid, som jeg mange gange tænker tilbage på med stor glæde. En lille del af de billeder jeg viser i bloggen er fundet på nettet, men størstedelen har jeg selv stået for, -og Jeg prøver så vidt muligt at kildeangive billeder og tekst som ikke er mine egne. Skulle det ske at jeg har brugt et billede eller andet som rettighedshaveren mener jeg ikke må bruge pga. diverse omstændigheder, så send mig en mail, og jeg vil straks fjerne billedet eller teksten. Du kan komme i kontakt med mig via information i toppen af siden.. Vil du bruge et af mine billeder, så værsgo! Bare husk at kreditere eller linke tilbage! :-)

View all posts by admin →

One thought on “Mc træf på Ullerup marked 2004

  1. Ullerup Marked ! Legendarisk, nåede billede nr. 32 uden at tænke over antallet, kørte bare derud af uden at tænke over antallet, beundrede og drømte hele vejen, selv vejret var med dig !

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.