december 1, 2023

Photoshop manipulation

Af Michael Bonnevie

 

Photoshop er mit foretrukne billedbehandlingsprogram, og når jeg keder mig kan jeg godt finde på at lave billedmanipulation.

I dette eksempel har jeg fundet 2 billeder som jeg har flettet sammen med forskellige teknikker. Det ene foto er af Miami by night, og det andet er af et rumskib som jeg har klippet ud af et still fra en film. Begge billeder var fra start meget forskellige i belysning, kontrast og opløsning. Hele pointen er at få de 2 billeder til at synes som et, uden umiddelbart at kunne spotte fuskeriet. Jeg regner med at lave nogle Photoshop tutorials, hvor jeg viser min måde at lave den slags på.

Relaterede fotos:

admin

Jeg er 56 år, -født og opvokset på Islands Brygge, og har derefter boet et par andre steder på Amager. Formålet med gamle-dage.dk er at gemme nogle indtryk og minder fra en svunden tid, som jeg mange gange tænker tilbage på med stor glæde. En lille del af de billeder jeg viser i bloggen er fundet på nettet, men størstedelen har jeg selv stået for, -og Jeg prøver så vidt muligt at kildeangive billeder og tekst som ikke er mine egne. Skulle det ske at jeg har brugt et billede eller andet som rettighedshaveren mener jeg ikke må bruge pga. diverse omstændigheder, så send mig en mail, og jeg vil straks fjerne billedet eller teksten. Du kan komme i kontakt med mig via information i toppen af siden.. Vil du bruge et af mine billeder, så værsgo! Bare husk at kreditere eller linke tilbage! :-)

View all posts by admin →

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.