december 1, 2023

IPhone clone

Af Michael Bonnevie

 

Som i måske ved, så har jeg fået fornyet interesse for 3D efter en længere pause. Jeg elsker at lave stillbilleder, og tænkte at jeg ville starte forsigtigt ud med noget der er forholdsvis enkelt.

Der er rigtig mange der har en IPhone, og her mit bud på hvordan en fremtidig Iphone vil tage sig ud. Læg mærke til at skærmarealet nu fylder hele fladen, og knappen som førhen sad på fronten, er blevet placeret diskret i bunden. Mobilen har fået en azurblå kant, som vil lyse op når telefonen ringer.

iphone_clone

Telefonen fremstår mere firkantet end en ægte IPhone, på grund af kanterne i bunden og toppen ikke er der mere. Dette gør telefonen markant mindre, men skærm arealet er uændret..

Relaterede fotos:

admin

Jeg er 56 år, -født og opvokset på Islands Brygge, og har derefter boet et par andre steder på Amager. Formålet med gamle-dage.dk er at gemme nogle indtryk og minder fra en svunden tid, som jeg mange gange tænker tilbage på med stor glæde. En lille del af de billeder jeg viser i bloggen er fundet på nettet, men størstedelen har jeg selv stået for, -og Jeg prøver så vidt muligt at kildeangive billeder og tekst som ikke er mine egne. Skulle det ske at jeg har brugt et billede eller andet som rettighedshaveren mener jeg ikke må bruge pga. diverse omstændigheder, så send mig en mail, og jeg vil straks fjerne billedet eller teksten. Du kan komme i kontakt med mig via information i toppen af siden.. Vil du bruge et af mine billeder, så værsgo! Bare husk at kreditere eller linke tilbage! :-)

View all posts by admin →

One thought on “IPhone clone

  1. Det var i Januar 2011 du lavede dit udkast, bravo, når jeg ser nærmere på den nye generation af I Phones kunne jeg få den tanke at nogen har kigget dig over skulderen ved designet ef de sidte nye generationer. Nu skriver vi 2013 og de kommer efter det gør de !!!!!!!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.