april 24, 2024

Pyrus på pletten

Af Michael Bonnevie

 

Jeg har venligst fået tilladelse af Peter Busborg, til at reklamere lidt for sangen, Pyrus på pletten, -som han har stået for.

Tilbage i 2000, skrev Peter titelsangen, til vel nok et af de mest genkendelige julenumre overhovedet,- Pyrus på pletten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Et ægte glad i hovedet nummer, som man aldrig bliver træt af at høre 🙂 Det er, og det står for egen regning, blevet en del af vores sangskat, og jeg kan ikke forestille mig en jul uden.

Fra scope.dk  

Den pilfingrede nisse Pyrus kommer i fedtefadet, da han giver rigsarkivarens svigersøn, Krusø, en eliksir mod forkølelse fra Gyldengrøds laboratorium. Mirakelmidlet formindsker Krusø til nissestørrelse, og med nissernes tryllebog ved hånden kan han nu springe ind i alverdens bøger. Især Krusøs besøg i finansloven giver statsministeren grå hår i hovedet. Og det er alt sammen stakkels Pyrus’ skyld..
Link til Busborgs blog: http://www.busborg.com hvor du kan følge med i hvad der rører sig i det Busborg’ske univers. Der kan også høres lydklip fra hans seneste album, Busborg 1:1

Relaterede fotos:

admin

Jeg er 56 år, -født og opvokset på Islands Brygge, og har derefter boet et par andre steder på Amager. Formålet med gamle-dage.dk er at gemme nogle indtryk og minder fra en svunden tid, som jeg mange gange tænker tilbage på med stor glæde. En lille del af de billeder jeg viser i bloggen er fundet på nettet, men størstedelen har jeg selv stået for, -og Jeg prøver så vidt muligt at kildeangive billeder og tekst som ikke er mine egne. Skulle det ske at jeg har brugt et billede eller andet som rettighedshaveren mener jeg ikke må bruge pga. diverse omstændigheder, så send mig en mail, og jeg vil straks fjerne billedet eller teksten. Du kan komme i kontakt med mig via information i toppen af siden.. Vil du bruge et af mine billeder, så værsgo! Bare husk at kreditere eller linke tilbage! :-)

View all posts by admin →

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.