maj 27, 2024

Indvielse af Stillehaven på Islands brygge

Af Michael Bonnevie

 

Islands brygges havnepark, som blev stiftet i 1984, har gennem årene vokset sig stor og stærk, og skulle efter sigende være en af de mest besøgte parker af den slags i Danmark, og det nyeste tiltag i Havneparken, er Stillehaven!

Stillehaven er et lille åndehul, hvor man kan sidde og nyde sin madpakke, eller bare sidde og slappe af. Det er helt op til en selv hvad man vil bruge det til, men lur mig, om ikke det bliver et yndet sted når det bliver lidt varmere.

Update d. 3-6-2017

Jeg er blevet gjort opmærksom på en fejl, nemlig at Stillehaven slet ikke hedder Stillehaven, -men EN ROLIG HAVE.

Jeg vælger at lade indlægget være som det er..

stillehaven-paa-islands-brygge-2

stillehaven-paa-islands-brygge-6

stillehaven-paa-islands-brygge-11

Jeg har altid syntes at der manglede steder at sidde langs havnen på Bryggen, men heldigvis er det blevet bedre i de sidste år.

Stillehaven ligger til Venstre for Kulturhuset, lige bag Lokalarkivets togvogn, og resterne af muren hvor kranerne kørte. Vejret d. 5-5 2017, var ikke det bedste, men fremmødet var efter forholdene ok. Der blev holdt et par taler, og man havde mulighed for at få lidt mad og drikke.

stillehaven-paa-islands-brygge-17

stillehaven-paa-islands-brygge-24

Relaterede fotos:

admin

Jeg er 56 år, -født og opvokset på Islands Brygge, og har derefter boet et par andre steder på Amager. Formålet med gamle-dage.dk er at gemme nogle indtryk og minder fra en svunden tid, som jeg mange gange tænker tilbage på med stor glæde. En lille del af de billeder jeg viser i bloggen er fundet på nettet, men størstedelen har jeg selv stået for, -og Jeg prøver så vidt muligt at kildeangive billeder og tekst som ikke er mine egne. Skulle det ske at jeg har brugt et billede eller andet som rettighedshaveren mener jeg ikke må bruge pga. diverse omstændigheder, så send mig en mail, og jeg vil straks fjerne billedet eller teksten. Du kan komme i kontakt med mig via information i toppen af siden.. Vil du bruge et af mine billeder, så værsgo! Bare husk at kreditere eller linke tilbage! :-)

View all posts by admin →

One thought on “Indvielse af Stillehaven på Islands brygge

  1. Hvis `Missionen` ikke bare består i at komme fra punkt A til B, hvis der er overskud til at stoppe op og trække vejret, nyde udsigten, friheden mod Vandet, og vejret i al almindelighed, ja så er ideen om en Stillehave genial. Det at kunne sætte sig og slappe af et øjeblik, måske oven i købet nyde medbragte Mad og Drikkevarer, få Dagen til at gå op i en højere helhed, lade Tankerne flyde frit et øjeblik, eventuelt veksle tanker med andre i samme ærinde, med medbragte Partnere, Venner eller andre, Det er Livet ………….
    M.v.h. gb……….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.