maj 27, 2024

Classico cykelløbet 2015

Af Michael Bonnevie

 

Classico retro cykelløbet, som havde deres debut sidste år (Sidste års Classico indlæg) var igen i år at finde på Onkel Dannys plads på Vesterbro.

Dengang var vejret aldeles fremragende, og fremmødet rigtig fint for et nystartet event. I går var det dog et mere afdæmpet Classico, hvilket givetvis var på grund af det ustadige vejr. Det var ikke fordi der kom regn, men himlen var om formiddagen noget til den grå side, så det kan sikkert have holdt en del hjemme. Det er lidt synd, da vejret viste sig at blive rigtig flot op ad dagen..

classico-2015-21

classico-2015-26

classico-2015-32

Heldigvis var de fleste fremmødte klædt ud i  retrotøj, hvilket i den grad sætter kolorit på løjerne.

classico-2015-29

classico-2015-25

classico-2015-13

classico-2015-20

Starten på løbet blev skudt i gang ca. kl. 11. Derefter skulle cyklisterne ud på en ca. 22 km cykeltur igennem København, med kaffestop på Dronning Louises bro og champagne på Kastellet ved den engelske kirke..

classico-2015-38

classico-2015-43

Om Classico fra classico2015.dk

Classico er en cykel event som er ganske ulig de fleste traditionelle cykelløb. Hos os handler det nemlig ikke om at køre stærkt eller komme først over målstregen.

I stedet hylder vi smil på læben snarere end sved på panden og ikke mindst hyggeligt samvær og god mad og drikke (ikke noget med energidrikke eller myslibarer hos os).

Det eneste krav vi stiller til deltagerne er betaling og at man lever sig ind i konceptet. Dvs. pudser sin gamle cykel – eller stiller op på en ny, der så til gengæld har et klassisk look. Finder det fine og/eller klassiske cykeltøj frem – se inspiration i billedgalleriet. Og sidst men ikke mindst er med på ideen om en super hyggelig dag med livsglæde og –kvalitet i højsædet.

 

Relaterede fotos:

admin

Jeg er 56 år, -født og opvokset på Islands Brygge, og har derefter boet et par andre steder på Amager. Formålet med gamle-dage.dk er at gemme nogle indtryk og minder fra en svunden tid, som jeg mange gange tænker tilbage på med stor glæde. En lille del af de billeder jeg viser i bloggen er fundet på nettet, men størstedelen har jeg selv stået for, -og Jeg prøver så vidt muligt at kildeangive billeder og tekst som ikke er mine egne. Skulle det ske at jeg har brugt et billede eller andet som rettighedshaveren mener jeg ikke må bruge pga. diverse omstændigheder, så send mig en mail, og jeg vil straks fjerne billedet eller teksten. Du kan komme i kontakt med mig via information i toppen af siden.. Vil du bruge et af mine billeder, så værsgo! Bare husk at kreditere eller linke tilbage! :-)

View all posts by admin →

One thought on “Classico cykelløbet 2015

  1. Copenhagen Classico ! Jeg måtte opleve det selv og ankom i god tid til afslutningen, desværre som Admin siger det , klarede det først op hen ad dagen, hvilket må have haft betydning for antallet af deltagere, men de der var med,klarede turen i god stil og med humøret i behold, så med Motorcykler og Officials ankom Feltet til et tiltrænkt hvil og Forfriskninger, i stor stil, ca, kl. 1320, hvor undertegnede havde siddet og nydt Solen,set på de udstillede Cykler og Assesories og nydt en smagsprøve på Champagne, udskænket og serveret generøst af standens Engelsktalende Damer……….

    M.v.h. gb………

    P.S. Rigtigt god Billedreportage Admin…….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.