december 1, 2023

Pinocchio

Af Michael Bonnevie

 

Jeg er uddannet 3D Digital Artist, fra Truemax Academy i Vanløse. Videoen var et projekt jeg lavede i 2006.

Det er min egen fortolkning af klassikeren Pinocchio.

Pinnochio screenshot

Jeg mener vi havde 4 uger til at færdiggøre vores projekt i. Oprindelig var det ment som at være et gruppeprojekt, men da gruppen ikke fungerede valgte jeg at springe fra og lave mit eget. Jeg er en typisk enspænder, og har ingen problemer med at arbejde alene. Faktisk er det ofte nemmere for mig på den måde, da jeg fra start har en klar vision af hvor jeg vil hen med mine ideer og tanker. 

Relaterede fotos:

admin

Jeg er 56 år, -født og opvokset på Islands Brygge, og har derefter boet et par andre steder på Amager. Formålet med gamle-dage.dk er at gemme nogle indtryk og minder fra en svunden tid, som jeg mange gange tænker tilbage på med stor glæde. En lille del af de billeder jeg viser i bloggen er fundet på nettet, men størstedelen har jeg selv stået for, -og Jeg prøver så vidt muligt at kildeangive billeder og tekst som ikke er mine egne. Skulle det ske at jeg har brugt et billede eller andet som rettighedshaveren mener jeg ikke må bruge pga. diverse omstændigheder, så send mig en mail, og jeg vil straks fjerne billedet eller teksten. Du kan komme i kontakt med mig via information i toppen af siden.. Vil du bruge et af mine billeder, så værsgo! Bare husk at kreditere eller linke tilbage! :-)

View all posts by admin →

One thought on “Pinocchio

  1. Den verden du formår at indkredse er så rørende og bevægende at ordet medrivende er for tamt!
    GODT GÅET.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.