juni 14, 2024

Kaktustårnene og IKEA

Af Michael Bonnevie

 

Kaktustårnene og IKEA ved Fisketorvet, er et besøg værd!

Måske ikke lige nu, men den dag det hele står færdigt!
Der er fuld gang i byggeriet, og umiddelbart ser det rigtig spændende ud! Specielt det nye grønne eleverede område,  mellem de 2 byggerier, er noget jeg ser frem til at besøge.

Kaktustårnene og IKEA

Kaktustaarnene-2023-10

Kaktustaarnene-2023-14

Her kan man se det grønne område, blandt andet mellem Kaktustårnene og IKEA, men også videre ud.

Relaterede fotos:

admin

Jeg er 56 år, -født og opvokset på Islands Brygge, og har derefter boet et par andre steder på Amager. Formålet med gamle-dage.dk er at gemme nogle indtryk og minder fra en svunden tid, som jeg mange gange tænker tilbage på med stor glæde. En lille del af de billeder jeg viser i bloggen er fundet på nettet, men størstedelen har jeg selv stået for, -og Jeg prøver så vidt muligt at kildeangive billeder og tekst som ikke er mine egne. Skulle det ske at jeg har brugt et billede eller andet som rettighedshaveren mener jeg ikke må bruge pga. diverse omstændigheder, så send mig en mail, og jeg vil straks fjerne billedet eller teksten. Du kan komme i kontakt med mig via information i toppen af siden.. Vil du bruge et af mine billeder, så værsgo! Bare husk at kreditere eller linke tilbage! :-)

View all posts by admin →

One thought on “Kaktustårnene og IKEA

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.