Fra sorthvid til farve

Af Michael Bonnevie

 

Update!

Nedenstående blog skrev jeg sent i 2010. Jeg tog den ret hurtigt af igen, da jeg på det tidspunkt ikke rigtig var klar, og havde overskud til ret meget.

Forklaringen på indlægget var, at jeg i 2010 var på en kur, hvor jeg ret hurtigt tabte over 30 kg, og der skete noget med min krop, der gjorde at jeg kom til at lide af lavt blodsukker.

Lavt blodsukker er ikke alm. anerkendt som noget specielt, og de fleste læger opfatter det enten som skabagtighed, depression og lign. og der er derfor også en masse mennesker der får udskrevet lykkepiller, da symptomerne ligner til forveksling.

Lavt blodsukker

Det kunne godt være mit ønske, at læger som det første undersøger for lavt blodsukker, førend de udskriver piller. Piller dæmper symptomerne, men du er jo syg underneden, så det er i virkeligheden helt vanvittigt det lægerne har gang i.

Hvis man ikke er nysgerrig som jeg, og googler helt vildt på nettet for alternative løsninger, så er der mange der ender i en pille fælde som er næsten umulig at komme ud af. Nej, væk med pillerne, og få rettet op på kosten! Motion er absolut ligeså vigtigt som kosten, så det er superafgørende at man giver sig tid til motion og bevægelse..

Det har været en hård tid efterfølgende, da det kan tage op til flere år, førend ens krop har stabiliseret sig igen. Pt. er det værste overstået, men det har været en sejtrækker.

Symptomer som beskrevet i net doktor:

Hvordan føles lavt blodsukker?

Hypoglykæmi kan være ledsaget af et eller flere af nedenstående symptomer:

 • bleghed
 • rysten
 • sveden
 • svaghedsfornemmelse
 • hjertebanken
 • sult
 • uro
 • koncentrationsbesvær
 • irritation
 • træthed
 • synsforstyrrelser
 • bevidsthedssvækkelse
 • kramper

Mange af de ovenstående symptomer har jeg lidt af, og nogle er der til stadighed. Det går meget bedre, og heldigvis er min lyst til kreativitet kommet tilbage med fuld styrke.

Noget der gør, at jeg har klaret mig igennem forløbet, er min sindssyge vilje og egen rådighed. Jeg kunne godt have lagt mig i fosterstilling og sovet dagen lang, men den slags kan jeg ikke tillade mig selv. Jeg har igennem hele forløbet trænet styrketræning ligeså meget, eller mere end hvad jeg plejer. Jeg har også været efter kosten i perioder, og har sørget for rigeligt med vitaminer og mineraler. Efter træning har jeg typisk været totalt bombet, og har desværre ikke kunnet fokusere på de ting som for mig er ligeså vigtige som at trække vejret. Jeg tænker her på min musik, grafik, fotografi, osv. osv.

Her er mit gamle indlæg:

Jeg er draget i kamp mod en fjende af enorme dimensioner.

Aldrig før i mit liv har jeg skuet så fælt et uhyre! Det er i farver, og da jeg er vant til at anskue verden via min sorthvide kanal, kan i nok regne ud at det her er noget af en opgave. En duel med livet som indsats. Sådan føles det i alle tilfælde lige nu, men jeg aner spæde nuancer og kontraster i horisonten, og kan så småt male tanker i pastel.

Mit liv skal lægges om, da jeg ikke længere orker af få serveret livet i gråtoner, så alt imens jeg skriver denne sætning, er jeg så småt i gang med at nedlægge monstret der har lagt sit grimme filter for mine øjne, og kun har tilladt mig få glimt af hele denne vidunderlige verden..

Kampen skal vindes, og bliver det, for alt andet er ikke længere en option i mit liv. Nej, jeg er ikke blevet frelst, og har ej set gud på gågaden i København. Jeg har bare indset at jeg skal passe på mig selv, og har fået et vift med en vognstang af de helt store..

Jeg vil ikke komme ind på detaljerne her, da jeg er nødt til at være så positiv som overhovedet muligt, men kan da sige så meget at der var et før og et efter, der står som mejslet i sten..

Allways look at the bright side of life,- Monty Python.

Relaterede fotos:

2 thoughts on “Fra sorthvid til farve

 1. Tillykke !
  Stærkt gået – Uhyggelig historie forbundet med vægttab, der lykkeligvis ser ud til at være vundet, om vægttabet holdt til den endelige tilbagevenden til et normalt liv, melder historien ikke noget om, men er det ikke også ligegyldigt, hvis konsekvensen ligner bare noget af det beskrevne……
  Lev og lad leve, hvil i dig selv, fortæl dig selv at du er god nok, et menneske af rasen Humo Sapiens, sansynligvis bedre end gennemsnittet, du er da een der forsøger og hvor mange gider det, du er dig, vær dig selv og glæd dig over det, andre vil glæde sig med dig, de mærker det på din udstråling, du får det hele tilbage med renter !!!!!!!!!

 2. THUMBS UP !!!!

  Sikke en tur du har været ude på Admin, men dejligt at se at Humøret er på vej tilbage og at Fighter viljen er på vej igen, selv må jeg konstatere, at jeg ikke har fornemmet på dine Artikler at du har været så langt ude., men du kæmper, respekt for det og held og lykke med din fortsatte kamp !!!

  M.v.h. gb……..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.