april 19, 2024

Det stikker

Af Michael Bonnevie

 

Jeg har i mange år lavet musik, og underligt nok er jeg mest kreativ når mit humør er nede i kulkælderen. For de som læser min blog måske har forstået, så har jeg en lidt alternativ og i nogens øjne, sikkert en forskruet tankegang.

Jeg syntes selvfølgelig selv jeg er ret normal, men kan godt se at jeg stikker lidt ud når jeg sammenligner mig selv med andre. Nu skal jeg ikke sidde her og pøse mit liv ud for åben skærm, men noget af det der driver værket for mig, er min kreativitet. Jeg har altid 1000 ting kørende oveni bolden på samme tid, og det kan tit og ofte være en udfordring at få tid til at udforske alle de ting man interesserer sig for.

Kreativ

Noget af det der ligger mig meget på sinde, og en følelse der tager til med alderen, er det at skrive en bog. Jeg ved at jeg nok skal få gjort det, men der er hele tiden andre ting der spænder ben for mine tanker. Jeg skal jo også have tid til min musik, grafik, træning osv. osv.

Det stikker, er et nummer som jeg skrev for nogle år siden. Det beskriver en følelse af afmagt og gennemsigtighed jeg nogen gange føler. At få det ned på papir som tekst gør at jeg på den måde kan få lidt luft for mine tanker..

Det stikker. Tryk for at afspille

admin

Jeg er 56 år, -født og opvokset på Islands Brygge, og har derefter boet et par andre steder på Amager. Formålet med gamle-dage.dk er at gemme nogle indtryk og minder fra en svunden tid, som jeg mange gange tænker tilbage på med stor glæde. En lille del af de billeder jeg viser i bloggen er fundet på nettet, men størstedelen har jeg selv stået for, -og Jeg prøver så vidt muligt at kildeangive billeder og tekst som ikke er mine egne. Skulle det ske at jeg har brugt et billede eller andet som rettighedshaveren mener jeg ikke må bruge pga. diverse omstændigheder, så send mig en mail, og jeg vil straks fjerne billedet eller teksten. Du kan komme i kontakt med mig via information i toppen af siden.. Vil du bruge et af mine billeder, så værsgo! Bare husk at kreditere eller linke tilbage! :-)

View all posts by admin →

3 thoughts on “Det stikker

  1. Stadig en stærk Sang som bare må genhøres med mellemrum, Melodien bliver hængende i Ørene, den er vel komponeret og fængende, maner til eftertanke i egen hverdag………

    Du ka`det der, tak for det….

    M.v.h. gb……

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.