april 24, 2024

Nørreport station i sort hvid

Af Michael Bonnevie

Forleden blev en ny stillevej indviet langs med kanalen ved Nationalmuseet, så der måtte jeg selvfølgelig forbi. Det kom der Nørreport station i sort hvid, ud af.

Det er nu ikke det som dette indslag handler om, (det kommer senere) men da jeg alligevel havde dristet mig til at krydse broen og forladt Amager, så kunne jeg ligeså godt finde lidt mere at fotografere.

Jo, jeg tænkte at jeg ville prøve at skyde lidt billeder i sort hvid, og da jeg ikke havde taget billeder af andre togstationer end Hovedbanegården, -gik turen til Nørreport station.

Desværre var det midt i myldretiden, så jeg var noget udfordret af menneskehavet. Det blev ikke til den helt store omgang, men alle bække små, som man siger..

Billederne er taget med Nikon D600 med Sigma 35mm ART. Indendørs billederne er med ISO tider fra 1000-2000 stykker.

noerreport-station-i-sort-hvid-4

noerreport-station-i-sort-hvid-12

noerreport-station-i-sort-hvid-13

noerreport-station-i-sort-hvid-18

Relaterede fotos:

admin

Jeg er 56 år, -født og opvokset på Islands Brygge, og har derefter boet et par andre steder på Amager. Formålet med gamle-dage.dk er at gemme nogle indtryk og minder fra en svunden tid, som jeg mange gange tænker tilbage på med stor glæde. En lille del af de billeder jeg viser i bloggen er fundet på nettet, men størstedelen har jeg selv stået for, -og Jeg prøver så vidt muligt at kildeangive billeder og tekst som ikke er mine egne. Skulle det ske at jeg har brugt et billede eller andet som rettighedshaveren mener jeg ikke må bruge pga. diverse omstændigheder, så send mig en mail, og jeg vil straks fjerne billedet eller teksten. Du kan komme i kontakt med mig via information i toppen af siden.. Vil du bruge et af mine billeder, så værsgo! Bare husk at kreditere eller linke tilbage! :-)

View all posts by admin →

One thought on “Nørreport station i sort hvid

  1. Igen, igen, jeg kommer jo lige er inde fra ! Nørreport Station, nøglen til næsten enhver udflugt i og omkring København, mødested for Tog, Metro og Busser, et Skiftested for Kollektiv Trafik, centralt plaseret for enden af Købmagergade, gennemskåret af Nørre og Øster Voldgade, til den modsatte side Frederiksborggade mod Nørrebrogade, ligger det centralt og bor man der ikke, og bevæger man sig der ind, er det Nøglen til den Kollektive Trafik til Storkøbenhavn………..
    Billedreportagen, holdt i Sort Hvid, bringer mig der ind igen, den altid travle Station, både over og under Jorden i flere Etager, et eldorado for `Sti-findere`, der med Skiltning skal gøre sig bekendt med Destinationer, (Endestationer) for Tog,Metro og Busser, disses Ruter og Mellemlandinger,Skiftesteder, videretransport og Tider, Ankomst og Afgangstider fra både Nørreport og evt. Skifte steder………..Et nærmere studie værd for Rejsende !
    En stor tak til Admin for en god Reportage med Dejlige Billeder…
    M.v.h. gb……….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.