Af Michael Bonnevie

 

Amager Fælled Festival, blev på Naturens dag, fejret behørigt på Amager Fælled.

Ved et svineheld, var vejret på Naturens dag, og ikke mindst Amager Fælled Festival, helt forrygende. Vejr manuskriptet kunne ikke være skrevet meget bedre, for vejret optil og efter d. 10 September, så noget blakket ud.

Området først på Fælleden lige ved DR byen, har været brugt til rigtig mange events, så det er ikke første gang jeg står derovre og skyder billeder. Udover de sportsevents og andet som pladsen har lagt rammer til, med mange tilskuere, så tror jeg faktisk at der var flere fremmødte i går? Havde vejret været dårligt, så var der nok ikke dukket så mange op, inkl. jeg selv. Det kan være meget sjovt med regnvejrs billeder, men det er immervæk sjovere, når solen skinner og folk er i godt humør. Nu er det ikke kun på grund af billederne at jeg ville derover, -men også for at sympatisere med den gode sag, omkring standsningen af bebyggelsen, af Strandengen på Fælleden.

Mit indlæg om Strandengen

Alt i alt en dejlig dag!

Benjamin og Marie Koppel på scenen.

amager-faelled-festival-7

amager-faelled-festival-43

amager-faelled-festival-55

amager-faelled-festival-67

Tv kokken Nikolaj Kirk, som er en af de drivende kræfter bag Amager Fælleds venner.

amager-faelled-festival-49

Linse Kessler var også dukket op, for at støtte op om den gode sag.

amager-faelled-festival-79

Johan Olsen fra Magtens Korridorer, synger Fælles protestsangen.

amager-faelled-festival-22

“Til Ama’r Fælled” Fællesprotest-sang feat. Amager Fælleds Venner Naturens Stemmer

Fra Amager fælled festival, på Facebook.

Det er skæbneår for den bynære vilde natur hvor truede arter og byens borgere blomstre.
GRATIS – syng med på “Indianer” og Fælles protestsangen “Til Ama’r Fælled” -Der er gratis vild velfærd til alle. Amager Fælleds Venner vil stoppe byggeriet af Ørestad Fælled Kvarteret på den gamle strandeng hvor de rødlistede arter bor.

Vi har inviteret alle, der har aktiviteter og meninger om Amager Fælled. Også dem, der er modstandere af byggeriet. Det er en festival med dialog og information og fest artsmangfoldighed. Alt sammen kan opleves på festivalpladsen.

OPLEV:
-Fælles protestsang “Til Ama’r Fælled”
-Mega-naturhittet “Indianer”, Tøsedrengene
-Johan Olsen (Magtens Korridorer)
-Rovdrift
-Nikolaj Kirk
-Simon Jul
-Marie Koppel, Benjamin Koppel og Steen Rasmussen
-Vokalselskabet Glas
-Den Blå Planet
-Rune Engelbreth Larsen
-DN
-Tigertræning, af ungerne
Og mange flere…

Link til Amager Fælleds venner

Link til Naturens dag 2017

Her er et par af mine billeder endt op..

Relaterede fotos: