april 24, 2024

Copenhagen guitarshow 2013

Af Michael Bonnevie

 

Så blev det igen tid til guitar show i København. I år blev det afholdt i Østerbrohuset i Århusgade.

Sidste år var det på Otto Bussesvej i Sydhavnen.

dsc_0003

Det er såmænd ikke det store der skiller udstillingen fra den sidste år. Førstehåndsindtrykket var dog at udstillingen i år var mindre, men det viste sig at der var taget flere lokaler i brug på 2 etager, hvilket der ikke var sidste år, på undtagelse af et enkelt rum til clinics.

Her ses den store sal, hvor de fleste udstillere var samlet. Arealet går også lidt ud til højre, men det kunne ikke være på billedet.

dsc_0056

Det er sådanne dage som i går man virkelig ønskede sig en mindre formue. Der var ikke de guitarer, effekter og forstærkere jeg ikke forelskede mig i. Fælles for dem alle var at de kostede spidsen af en jetjager.

Vi fik talt med en sagkyndig omkring min guitar, og hvorfor den larmer så afsindigt meget. Jeg har før haft den til rep. men uden held. Jeg fik at vide at det sikkert var en af pickupperne der var stået af, så nu skal de måles igennem. Igen en mindre udskrivning, specielt hvis der skal nye pickupper på 🙁

Her ses vi en gut som fremstiller plektre af sten. Jeg så ham vist også sidste år, men fik talt med ham denne gang. Jeg spiller som regel med .73 og han havde før lavet plekter som var .70. De gik dog for let i stykker..

Vi spurgte også om hvorvidt en sten plekter ødelægger strengene eller ej. Det garanterede han at de ikke gjorde, da de var virkelig lækkert poleret. Jeg burde have købt en og prøvet, men det må blive næste år.

dsc_0048

Guitaristen Jacob Binzer fra D.A.D var på 4Sound standen og demonstrere gear. Vi fik ikke rigtig hørt ham, men fik skudt et par billeder af hans setup. Jeg er glad for at jeg ikke skal slæbe rundt på alt det udstyr. Jeg har rigeligt i en Amp og lidt pedaler 🙂

dsc_0040

dsc_0072

Vi stod et stykke tid og så en Clinic med Alex Hutchings. Det var en stor overraskelse, og super inspirerende. Manden er et geni på guitar, og der er lidt med ham i videoen herunder. Jeg har ikke set ham før, men vil helt sikkert følge ham fremover

dsc_0066

Link til Copenhagen guitarshow

 

Relaterede fotos:

admin

Jeg er 56 år, -født og opvokset på Islands Brygge, og har derefter boet et par andre steder på Amager. Formålet med gamle-dage.dk er at gemme nogle indtryk og minder fra en svunden tid, som jeg mange gange tænker tilbage på med stor glæde. En lille del af de billeder jeg viser i bloggen er fundet på nettet, men størstedelen har jeg selv stået for, -og Jeg prøver så vidt muligt at kildeangive billeder og tekst som ikke er mine egne. Skulle det ske at jeg har brugt et billede eller andet som rettighedshaveren mener jeg ikke må bruge pga. diverse omstændigheder, så send mig en mail, og jeg vil straks fjerne billedet eller teksten. Du kan komme i kontakt med mig via information i toppen af siden.. Vil du bruge et af mine billeder, så værsgo! Bare husk at kreditere eller linke tilbage! :-)

View all posts by admin →

One thought on “Copenhagen guitarshow 2013

  1. Som sidste år, fasinerende og intrigerende.
    Undertegnede forstår til fulde Admins følelser, ved synet af alle disse Instrumenter der er udstillet. Desværre, faldt det ikke i mit lod at deltage og nyde synet af de vidunderlige instrumenter i år heller.
    Lad det være slået helt fast, gennemgangen af de mange vidunderlige billeder og den vedhhæftede Video, giver dog en hel del af følelsen, den kildrende mavefornemmelse, der er et kendetegn for Hobby mennesker og professionelle, der påskønner Håndværket der ligger bag den sublime kvalitet, der ved det dedikerede arbejde, også udmøntes i det vi alle hengiver os til, nydelsen af Musikken og påskønnelsen af arbejdet bag, fra alle indvolverede.
    M.v.h. gb.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.