juni 14, 2024

Fotomessen 2012

Af Michael Bonnevie

 

Det her har jeg set frem til en rum tid. Fotomessen i forum er næsten for meget af det gode, specielt hvis man ingen penge har på lommen, og må nøjes med at ose..

Heldigvis kan jeg jo drømme, og snuppe et par billeder i stedet, også selvom jeg følte mig noget underbemidlet med mit entry level DSLR kamera. Så er det jo godt, at det ikke er kameraet, men manden bag linsen der laver de gode billeder..

dsc_0577

Da jeg har Nikon, skulle jeg selvfølgelig hen og lure på de mange lækre linser og kameraer. Hvad billedet underneden ikke viser, er at de professionelle objektiver ikke er helt små, og som manden i standen sagde: Det er ikke noget man slæber med på stranden med konen og ungerne, hvis husfreden skal bibeholdes 🙂

dsc_0541

Jeg gik rundt derinde en times tid, og smuttede dernæst op på balkonen, hvor der var udstilling af fotografier.


Hvad med en “lille” 2000 mm Nikkorlinse 😀  Billedet driller lidt, men prøv at forestille jer en mindre skraldespand, så har vi en ca. størrelse

dsc_0546

 

Relaterede fotos:

admin

Jeg er 56 år, -født og opvokset på Islands Brygge, og har derefter boet et par andre steder på Amager. Formålet med gamle-dage.dk er at gemme nogle indtryk og minder fra en svunden tid, som jeg mange gange tænker tilbage på med stor glæde. En lille del af de billeder jeg viser i bloggen er fundet på nettet, men størstedelen har jeg selv stået for, -og Jeg prøver så vidt muligt at kildeangive billeder og tekst som ikke er mine egne. Skulle det ske at jeg har brugt et billede eller andet som rettighedshaveren mener jeg ikke må bruge pga. diverse omstændigheder, så send mig en mail, og jeg vil straks fjerne billedet eller teksten. Du kan komme i kontakt med mig via information i toppen af siden.. Vil du bruge et af mine billeder, så værsgo! Bare husk at kreditere eller linke tilbage! :-)

View all posts by admin →

2 thoughts on “Fotomessen 2012

 1. FOTOMESSE :
  Drømmenes mekka og som Admin konstaterer, Pengene bestemmer i den sidste ende……….
  Som Admin, har undertegnede set frem til at nyde synet af de sidste landvindinger indenfor Fotografiet`s intrigerende verden, bare det, at se de fremskridt der er gjort, siden Filmene blev gammeldags og Fremkaldelserne, Forstørrelserne, Forstørrelsesapparatet med det`s separate Objectiver, teknikkerne med Væskerne og arbejdet i Mørkekammeret blev illusorisk, bare det at se Fremskridtet og samtidigt, stå med et `gammelt`Leica i hånden, beundre fremskridtet, medens man stadigt værdsætter håndværket i det gamle `hus`og de fine Linser, bare det at tænke tilbage på det arbejde det medførte, at planlægge at tage de rigtige billeder, med den rigtige filmtype, bruge de rigige Filtre, de bedste Linsetyper til det enkelte motiv, Måle Lysstyrke, bedømme Hastighed o.s.v. .
  Jeg er fuld af beundring for Billedkvaliteterne i Admin`s reportage, taget med hans Nikon,
  indendørs uden yderligere Lyssætning… Glæder mig selv usigeligt, til at komme ind og se på bla. Lumixès 600 m.m. 2,8 Leica Linse og dets muligheder, indenfor en fornuftig Lægmands finansieringsmuligheder…………….

 2. DET LYKKEDES !
  Var i Forum i 3 1/2 time på den sidste dag det var muligt, hvilket `mekka`for `entuisiaster`, jeg havde såmænd gerne tilbragt en dags tid på den forberedene gennemgang ,( hvor jeg fik mulighed for at prøve at tage billeder med div. Kameraer), før jeg kunne bruge endnu en dag på specielt udvalgte apperater, en klar bekendelse, der var ikke så få ! Jeg fik, prøvet mit udvalgte Lumix med 600mm blænde 2,8, det var desværre udsolgt, et andet Kamera jeg forelskede mig i var selvfølgeligt ikke leveringsdygtigt før Dec. md., men Boy, what a threat. Det var den første gang i København, lad det bare fortsætte fremover ………………. Selv min Kæreste, og tro følgesvend, der var overtalt til at følge med, viste interesse for apperaterne, men måske størst interesse for Balkonens Billedgalleri………….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.